Mikä on krilli öljyä?

Krilli on pieni katkarapu-kuin meren äyriäinen, joka kuuluvat Euphausia suvun. Tiettyjen lajien Etelämantereen krilli (Euphausia superban kalastukseen) käytetään krilli öljyä, joka on viime aikoina osoittautunut ylivoimainen ravinnepitoisuus verrattuna kalaöljy monin tavoin.

Jossa krilli öljy on peräisin?

Nimensä, Etelämantereen krilli löytyy Eteläinen jäämeri tunnetaan myös eteläisellä jäämerellä. Tämä on ympärillä Etelämantereen merelle ja alan krilli korjataan krilli öljyn sekä vesiviljelykäyttöä varten.

Krilli öljy edut

On olemassa kolme suurta ravintoaineet, krilli öljyä. Kuten kalaöljy, krilli öljy sisältää runsaasti omega-3 rasvahappoja. Mitään hyötyä kalaöljyä koskee siis myös krilli öljyä. Krilli öljy sisältää kuitenkin osia poissa myös omega-3-Fosfolipidien tyyppi antioksidantti kutsutaan astaksantiinia kalaöljystä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Krilli öljy hyötyä kehonrakennus

Omega-3 rasvahappoja on vahvistettu olevan hyötyä kehonrakennus anabolisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia lisätä lihasvoimaa. Lisätietoja löytyy Omega 3 etuja varten kehonrakennus artikkeli. Omega 3s on myös anti-inflammatoriset vaikutukset, mikä on hyödyllistä ja liitekohta apu.

Krilli öljy hyötyä antioksidanttina

Antioksidantit ovat hyödyllisiä monesta syystä, myös mahdollisesti nopeuttaa palautumisajat ja parantaa yleistä terveydentilaa.

Krilli yleinen terveyden hyödyt

On näyttöä siitä, että krilli öljy on parempi kuin kalaöljyn parantaa yleistä terveyttä. Tutkimuksessa todettiin, että kun vastaa tai jopa pienemmillä annoksilla, krilli öljy oli parempi parantaa veren kolesteroli, glukoosi ja triglyseridien taso verrattuna kalaöljy. Tämä tarkoittaa, että krilli öljy on parempi sydänterveyden on parempi hoito sydän-ja verisuonitauteihin kuin kalaöljy.

Krilli öljy hyötyä Premenstruaalinen oireyhtymä

Kuukautisia edeltävä oireyhtymä tai PMS on sairaus, joka on aiheutunut jotkut naiset ennen niiden kuukautisten aikana. Sille on ominaista kivulias kouristelua ja emotionaalisia oireita. Vaikka ei ole lääketieteellisesti haitallista, oireet voivat olla hyvin vakavia ja tehdä jotkut naiset vuoteeseen. Tutkimus on osoittanut, että krilli öljy on erittäin tehokas hoitoon PMS, kuten kipua tunne-elämän häiriöitä ja sen vaikutuksista olivat parempia kuin vastaavat annos kalaöljyä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Krilli öljyä negatiivit & haittavaikutuksia

Yksi mahdollinen haittapuoli krilli öljy on sen hinta. Vaikka krilli öljy voi olla tehokkaampaa kuin kalaöljy, on yleensä huomattavasti kalliimpia kuin kalaöljy vastaava määrä.

Krilli on turvallisia käytettäviksi ja ei yleensä ilmene vakavia haittavaikutuksia, kun otetaan suositellaan annosta. Toisin kuin kalaöljy krilli öljy yleensä aiheuta refluksi tai muiden ruoansulatuskanavan ongelmia. Kuitenkin ilmoitti, että se voi aiheuttaa ihon rasvoit.

Krilli öljyä suositellaan annoksina ja aineena ajoitus

Yksi gramma annokset krilli öljyä on löydetty tehokkaasti alentaa kolesterolia ja parantaa PMS-oireita. Näin ollen suositellaan tätä ainetta. Yleensä krilli öljy täydentää tulevat pienempi palvelevat koko verrattuna kalaöljykapseleita. Nämä voidaan ottaa koko päivän ateriat.

Krilli täydentää

Krilli öljyä löytyy erillisenä lisänä kapseleina. Koska sen anti-inflammatoriset vaikutukset se kanisteri kin perustaa kotona liitekohta apu liite. Neptunus krilli öljyä (NKO) on patentoitu krilli öljyä, joka on yleisesti todettu ylimmän krillin täydentää. Se on merkki siitä, että on tutkittu ja on siis suositeltava krilli öljyä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut