Wat Is een lichaamsbehandeling?

Lichaamsbehandelingen zijn in wezen een gezichtsbehandeling voor uw hele lichaam en laat uw gevoel fluweelzachte huid glad en zacht. Het idee achter de lichaamsbehandeling van een is dat is net zo belangrijk om te reinigen, peeling, en hydrateren de huid op je lichaam zoals het is de huid van uw gezicht.

De meest populaire lichaamsbehandeling is een body scrub, soms genoemd een lichaam Pools, zout gloed of zeezout scrub. Dit is een exfoliërende behandeling die op een massagetafel bedekt met een vel en een groot, dun stukje plastic plaatsvindt.

Als u lag op uw maag, wrijft de massagetherapeut een mengsel van zeezout, olie, en aromatische stoffen zoals citroen in uw huid. Dit exfoliates de huid en laat het fluweelachtige zacht gevoel.

Zodra uw hele lichaam is geschrobd, die misschien tien of vijftien minuten duurt, douche je het allemaal af zonder zeep, verlaten een aardige deklaag van olie. Het is een verkwikkende behandeling, en het is een goed idee om uw scrub voordat uw massage als u zowel ondervindt.

Variaties kunnen afkomstig zijn uit de essentiële oliën of schrobben materialen: je zou kunnen krijgen een oranje bloesem/pepermunt zout gloed of een komkommer zout gloed, of een lichaam scrub gedaan met de koffie gronden, fijn grond pecan schelpen of Napa Valley grape zaden. Soms wordt een hydraterende lotion daarna toegepast.

Een lichaam masker en lichaam wikkel vaak plaatsvindt na een scrub. Nadat u het zout afspoelen terug u naar de tabel behandeling. Als je slathered met modder, algen, of zeewier en in een thermische deken verpakt, is het een ontgiftende behandeling die uw metabole systeem, haar vermogen stimuleert om weg afval producten versnellen. Als het product crème of lotion is, is het een hydraterende behandeling.

Een lichaam wrap kunnen ook de behandeling van een onmiddellijke verpakking gebruikt voor de behandeling van cellulitis. Het is soms een diuretisch effect dat bij tijdelijke gewichtsreductie helpt.

Lichaamsbehandelingen vormen een onmisbaar onderdeel van uw lichaamsverzorging. Het geheim van een mooie lichaam is in de weelderige zorg u het geven. Er zijn specifieke lichaamsbehandelingen om te zorgen voor de speciale behoeften van uw lichaam, alsmede het algemene onderhoud.

Naast het verzorgen van je lichaam en het onderhoud van zijn vitaliteit, kunnen lichaamsbehandelingen u identificeren van probleemgebieden en aankondiging wijzigingen als u schrobben of uw lichaam massage.

Lichaam behandelingen voordelen

  • Reinigt en zuivert de huid
  • Exfoliates dode cellen
  • Verwijdert ongewenste toxines uit huid
  • Verbetert uw look en maakt uw huid zacht en soepel
  • Behoudt en vult het vocht in uw huid
  • Laadt de huidcellen en laat de huid vernieuwd

Populaire lichaamsbehandelingen

  • Lichaam onmiddellijke verpakking – dit is een gunstige ontgiftende lichaamsbehandeling met behulp van eenvoudige natuurlijke ingrediënten. Het stimuleert de cellen in je lichaam om zich te ontdoen van toxines, overtollige vet en teveel lymfe vloeistoffen. Het scherpt ook en tonen de huid. Lichamelijke inwikkeling helpt bij gewichtsverlies programma’s. Deze populaire lichaamsbehandeling hydrateert je huid en maakt het zacht en soepel.
  • Zonneproducten behandeling-de lichaamsbehandeling van dit helpt om dode cellen van uw huid. De lichte huid conditioning zalven gebruikt in deze huidbehandeling geeft een fluwelen textuur aan uw huid.
  • Exfoliërende behandeling – wordt dit lichaamsbehandeling ook gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen. Deze exfoliërende behandeling bevordert de groei van nieuwe huidcellen en geeft uw huid een verse, soepele en jeugdige uitstraling. Salt gloed of zee slat scrub wordt gebruikt voor de lichaamsbehandeling van dit.

Voor informatie over andere populaire verjongende lichaamsbehandelingen verwijzen naar onze pagina’s op chocolade behandelingen, warmte behandelingen en bad behandelingen.

Let op: Als u een gevoelige huid hebt of gevoelig voor allergieën zijn, is het beter om een dermatoloog raadplegen alvorens kiezen voor lichaamsbehandelingen.