Have stålsøjlerne eller drooping øjenlåg kan være et stort problem, som det samme kan hindre dit øje. Bemærk, at du kan være født med drooping øjenlåg eller udvikle den samme som du alder. Drooping øjenlåg kan også være forårsaget af sygdom.

Medicinsk kaldes ansigtsløftninger, udfører kosmetisk plastik kirurger blinke elevatoren kirurgi for at rette drooping eller stålsøjlerne øjenlåg. Operationen tager sigte på at forbedre udseendet af dine øvre (og lavere) øjenlåg, forynge din facial udseende, at du ser veludhvilet og brugervenlighed. Du kan også modtage blinke kosmetisk kirurgi behandling af andre årsager såsom:

  • Have fedt indskud – nogle har fat indskud på deres øjenlåg, der vises som puffiness. Sådan kan fjernes gennem blinke elevatoren kosmetisk kirurgi.
  • Overskydende hud – kan du have overskydende hud, der bliver løs på din øvre øjenlåg. Sådanne ikke blot ændre konturen af dine øvre øjenlåg, men kan også forringe din vision. Sådan kan løses gennem kosmetisk plastikkirurgi af dine øjenlåg. Har poser under øjnene kan være et stort problem, som kan løses gennem kosmetisk plastikkirurgi i din nedre øjenlåg.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Blinke elevatoren kosmetisk kirurgi er kun udføres på voksne med sunde facial væv og muskler. Du behøver ikke at have liv truer eller sundhed betingelse som diabetes, som kan påvirke din healing. Din livsstil bør også være sund. Navnlig bør du ikke modtage ansigtsløftninger behandling, hvis du er ryger. Du sandsynligvis vil modtage blinke lift behandling, mens du er vågen. Fordi du er bundet til at være bekymrede, er du bundet til at modtage angst medicin inden behandling.

For at fjerne smerte under behandling, er din kirurg bundet til indsprøjtes numbing medicin omkring dine øjne før lille nedskæringer i folder eller krøller af dine øjenlåg. Din kirurg flyttes derefter til at fjerne løs hud og ekstra fedtvævet før stramning din blinke muskler. Du er forpligtet til at modtage masker på opskåret lokationer.

Blinke elevatoren kirurgi er normalt en ambulant behandling procedure og kræver ikke opholder sig i en medicinsk facilitet. Ligesom med andre kirurgiske indgreb præsenterer blinke elevatoren kosmetisk plastik behandling varieret risici og komplikationer. Mens nogle komplikationer gør væk efter gendannelse, kan andre forblive permanent.

Problemer med at lukke øjnene, dobbeltsyn og øge på øjenlågene er nogle af de komplikationer, der blegne efter helbredelse. Du kan have permanente ujævnheder af øjenlågene efter helbredelse. Der er altid risiko for infektion under healing periode. Du kan minimere komplikationer med sunde efter udsættelsen for kemikaliet praksis og god hygiejne.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Øjet låget kåret anmeldelse

Du indså sandsynligvis, at det ikke er en nem opgave at finde en effektiv løsning til stålsøjlerne og baggy flotte øjne.

Der er mange produkter på markedet, der lover du alle slags pæne ting, men virkeligheden er at de tager lang tid at begynde at arbejde, og for det andet, de fleste af dem overhovedet ikke billige.

Kosmetisk kirurgi er uden spørgsmål for de fleste mennesker i dag, fordi det befordrer visse niveauer af risiko, det er dyrt og tilbagebetalingsperioden kan være lang og vanskelig.

Hvad er øjet hemmeligheder øje låget kåret?

Eye hemmeligheder øje låget kåret er en af disse sjældne produkter på markedet, som faktisk kunne leve op til sine påstande. Det er virkelig en enkel og hurtig løsning til baggy flotte øjne.

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside

Hvordan fungerer det?

Når du anvender hypoallergenic selvklæbende strips til de øverste øje låg, vil de forsigtigt løft af øjenlågene op til en mere naturlig stilling. Og når du anvender råolie gel til strimler, den udnyttede friktion vil være meget større og bredbånd vil bo i sted hele dagen lang.

Hvem kan bruge øje låget kåret?

Dette produkt er egnet til alle mennesker og dem, der er allergisk til råolie vil måske konsultere deres læge først. De er ikke kun for kvinder; mænd kan bruge dem så godt. Grundlæggende kan alle, der ønsker store flotte øjne bruge produktet. De selvklæbende strips er praktisk for alle øje former og størrelser. Der er ingen undtagelser.

Hvor længe gælder striben sidste?

Hver strimmel bør sidste du på gennemsnitligt 10-12 timer før skal du anvende en ny. De er meget behagelig at bære og ikke medføre nogen som helst irritation. Du kan bruge strimler så ofte som du har lyst; Du kan bruge dem hele dagen hver dag, eller du kan bruge dem blot på weekender, særlige lejligheder osv.

Hvor meget betyder det omkostninger og hvor kan man købe det?

Du kan købe det kun fra øjet hemmeligheder officielle hjemmeside for 29.99 GBP for 1 måneds forsyning

Klik her for at købe Eye Secrets fra officielle hjemmeside