Å ha sagging eller hengende øyelokkene kan være et stort problem som det samme kan hindre dine øyne. Merk at du kan bli født med nedhengende eyelids eller utvikle det samme som du alder. Nedhengende eyelids kan også være forårsaket av sykdom.

Medisinsk referert til som blepharoplasty, utfører kosmetisk plastiske kirurger øyelokket lift kirurgi for å rette hengende eller sagging øyelokkene. Operasjonen tar sikte på å forbedre utseendet på øvre (og nedre) øyelokkene, foryngende din ansikts utseende, slik du ser uthvilt og rolig. Du kan også motta øyelokket kosmetisk kirurgi behandling for andre grunner som:

  • Å ha fett innskudd-noen mennesker har fettansamlinger på deres øyelokkene, som vises som poser. Slik kan fjernes gjennom øyelokket lift kosmetisk kirurgi.
  • Overflødig hud-du kan ha overflødig hud som blir løs på din øvre øyelokk. Slike ikke bare endre konturene av din øvre øyelokk, men kan også svekke din visjon. Slik kan tas opp gjennom Kosmetisk Plastisk kirurgi i øyelokkene. Har poser under øynene kan være et stort problem, som kan tas opp gjennom Kosmetisk Plastisk kirurgi i nedre øyelokkene.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Øyelokket lift kosmetisk kirurgi utføres bare på voksne med sunn ansikts vev og muskler. Du trenger ikke å ha liv truende eller helse-betingelse som diabetes, som kan påvirke din helbredelse. Din livsstil bør også være sunn. Spesielt, burde du ikke få blepharoplasty behandling hvis du er en røyker. Det er sannsynlig å motta øyelokket heis behandling mens du er våken. Fordi du er bundet til å være engstelig, er du bundet til å motta angst medisiner før behandling.

For å eliminere smerte i løpet av behandlingen, er din kirurg bundet til å sprøyte numbing medisinering rundt øynene dine før du gjør lille klip i Folder eller bretter i øyelokkene. Din kirurg flytter å fjerne løs hud og ekstra fettvev før innstramming øyelokket musklene. Du er bundet til å motta masker på kutt steder.

Øyelokket lift kirurgi er vanligvis en poliklinisk behandling prosedyre og krever ikke bor i en medisinsk facility. Som med alle andre kirurgiske prosedyrer, presenterer øyelokket heis kosmetisk plast behandling varierte risikoer og komplikasjoner. Mens noen komplikasjoner gjøre unna etter utvinning, kan andre være permanent.

Problemer med å lukke øynene, dobbel syn og hevelse på øyelokkene er noen av komplikasjonene som visne bort etter helbredelse. Du kan ha permanent ujevnheter av øyelokkene på healing. Det er alltid risiko for infeksjon i løpet av healing periode. Du kan minimere komplikasjoner med sunn post-behandling praksis og god hygiene.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Øye lokket Lifter gjennomgang

Du har sikkert innsett at det ikke er en lett oppgave å finne en effektiv løsning for sagging og posete ser øynene.

Det er mange produkter på markedet som lover deg alle slags fine ting, men realiteten er at de tar lang tid å begynne å jobbe, og for det andre, de fleste av dem ikke er billig i det hele tatt.

Kosmetisk kirurgi er ute av spørsmålet for de fleste i dag fordi det bærer visse nivåer av risiko, det er dyrt og restitusjonsperiode kan være lang og vanskelig.

Hva er øye hemmeligheter øye lokket Lifter?

Øye hemmeligheter øye lokket Lifter er en av de sjeldne produktene på markedet som faktisk kunne leve opp til sine krav. Det er virkelig en enkel og umiddelbar løsning for posete ser øynene.

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted

Hvordan virker det?

Når du bruker hypoallergeniske teipen på øvre øye lokk, vil de løft øyelokkene opp til en mer naturlig posisjon. Og når du bruker petroleum gel til strimler, vedheft vil bli mye større og strimler vil bo på plass hele dagen lang.

Hvem kan bruke øye lokket Lifter?

Dette produktet er egnet for alle mennesker, og de som er allergisk mot petroleum lurt å rådføre seg med legen sin først. De er ikke bare for kvinner; menn kan bruke dem også. I utgangspunktet kan alle som ønsker stor ser øynene bruke produktet. Selvklebende strimler er praktisk for alle øye former og størrelser. Det finnes ingen unntak.

Hvor lang tid tar stripen siste?

Hver stripe skal vare du på gjennomsnittlig 10-12 timer før du trenger å søke en ny. De er veldig behagelig å bære og ikke føre til irritasjon overhodet. Du kan bruke strimler så ofte som du vil; Du kan bruke dem hele dagen hver dag, eller du kan bruke dem bare på helgene, spesielle anledninger osv.

Hvor mye koster det koster og hvor du skal kjøpe?

Du kan kjøpe det bare fra den offisielle nettsiden for øye hemmeligheter for 29.99 GBP for 1 måned tilførsel

Klikk her for å kjøpe Eye Secrets fra offisielle nettsted