Mi az a Krill olaj?

A krill egy garnéla-szerű rákok, hogy mintegy 1-6 cm hosszú. Ők élő az óceánban, ahol táplálkoznak, elsősorban a fitoplankton. Ők alján az Élelmiszerlánc, és megeszik a bálnák, tömítések, pingvinek, tintahal és a hal.

Kereskedelmi halászati krill fordul elő, elsősorban a a Déli-óceán és az északi Csendes-óceán, Japán és Kanada partjai mentén. Krill, hogy kifogják használt akvakultúra és akvárium eszik, sport csali, vagy enni, az élelmiszer. Japánban krill az élelmiszer fogott az úgynevezett okiami.

Krill olaj, az olaj, amely természetesen megtalálható krill, a kitermelt és értékesített mint étrend-kiegészítő. Online és néhány egészségügyi élelmiszer-áruházak értékesítik a kapszula formájában.

Krill olajat tartalmaz omega-3 zsírsavak, melyik a fő oka annak, hogy egyre népszerűbb, mint étrend-kiegészítő.

Egy másik ok, krill olaj egyre népszerűbb, mert tartalmazza az asztaxantin nevű antioxidáns. Az algák, hogy enni krill termel a fényes vörös pigment asztaxantinban, amit ad a krill és más rákok, mint például a homár és garnélarák vöröses-rózsaszín színe.

Antioxidánsok védik a sejtjeink kárt a szabad gyökök, instabil anyagok, gondoltam, hogy bizonyos krónikus betegségek hozzájárulnak. Ellentétben sok más antioxidánsok Asztaxantinban átjut a vér – agy gáton, ahol ez elméletileg védelmet nyújthat a szem, az agy és a központi idegrendszer a szabad gyök károsodás.

A közelmúltban népszerűsége a krill olaj-kiegészítők hogy ez veszélyeztetheti a lakosság ragadozói, beleértve a pingvinek, fókák és bálnák aggályokat vet fel.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Miért használnak az emberek Krill olaj

Ember használja a krill olajat használnak, halolaj, len olaj vagy más omega-3 zsírsavak ugyanezen okokból. Ellentétben a halolaj krill olaj nem okoz hal burps vagy utóíze, gyakori mellékhatás halolaj. Is a krill olajat tartalmaz nagyobb mennyiségű asztaxantinban, mint a halolaj. Itt van néhány különleges feltételeket, amelyek használják.

1) Magas koleszterinszint

Krill olaj van tanulmányozni, mint a természetes orvosság a magas koleszterinszint. Az egyik vizsgálatban 120 fős kaptak krill olajat, halolajat vagy placebót. Krill olaj csökkenteni az LDL (közkeletű nevén rossz ) 34 %-kal megnövelt HDL koleszterin ( jó ) koleszterin 43,5 %-kal szemben a placebo. Képest halolaj 4,6 %-kal csökkent az LDL-koleszterin és a HDL-koleszterin 4,2 %-kal nőtt. Krill is csökkentette a trigliceridek.

2) Premenstruációs szindróma

Előzetes kutatás azt sugallja, krill olaj segíthet csökkenti a tüneteket premenstruációs szindróma (PMS), azonban több kutatásra van szükség.

3) Arthritis

Egy tanulmány a Journal of the American College of Nutrition krill olaj (300 mg naponta), szemben a placebo megvizsgálta, és megállapította, hogy a krill olaj hatékony ízületi gyulladás tüneteit, és a gyulladás csökkentése volt.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja

Mellékhatásai Krill olaj

Emberek-val allergiák tengeri krill olaj ne használja. A vérzés zavarok emberek ne használja krill olaj, kivéve, ha egy képzett egészségügyi szakember felügyelete mellett.

Mellékhatásai krill olaj lehetnek, laza széklet, hasmenés és emésztési zavar.

Esetleges gyógyszer kölcsönhatás

Emberek vérhígítókat (antikoaguláns vagy anti-thrombocyta gyógyszert), aszpirin, a warfarin (Coumadin), a heparin, klopidogrél (Plavix), nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-ok) mint az ibuprofen (Motrin, Advil), naproxen (Naprosyn, Aleve) kell csak használ krill olaj egy orvos felügyelete alatt.

Krill olaj emberek gyógynövények és kiegészíti, hogy úgy gondolják, hogy növelik a vérzés, mint ginkgo biloba és fokhagyma a körültekintően is használandó.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj hivatalos honlapja