Mikä on krilli öljyä?

Krilli on katkarapuja, kuten äyriäisiä, jotka ovat noin 1-6 senttiä pitkä. He elävät on valtameri, jossa ne syövät lähinnä kasviplanktonin. He alareunassa elintarvikeketjun ja syövät valaita, hylkeitä, pingviinit, kalmari ja kala.

Kaupallinen kalastus krilli esiintyy etenkin eteläisellä jäämerellä ja pohjoisella Tyynellämerellä, Kanadan ja Japanin rannikoilla. Krilli, jotka jäävät käytetään vesiviljelyn ja akvaario syötteet urheilu kalansyötiksi tai he syövät ruokaa. Japanissa krilli, joka kiinnitti ruoaksi kutsutaan okiami.

Krilli oil, öljy, joka on luonnollisesti esiintyvän krilli, uutetaan ja myydään ravintolisä. Sitä myydään jossain luontaistuotekaupoista ja verkossa kapseleina.

Krilli öljy sisältää omega-3 rasvahappoja, joka on tärkein syy on tulossa suosittu ravintolisä.

Krilli öljy on yleistymässä syystä koska se sisältää antioksidantti kutsutaan astaksantiinia. Levät, että krilli syödä tuottaa kirkkaan punainen pigmentti astaksantiinia, joka antaa krilli ja muita äyriäisiä, kuten hummereita ja katkarapuja punertava pinkki väri.

Antioksidantit suojaavat elimistön soluihin vahinkoa vapailta radikaaleilta, epävakaista aineista, joiden uskotaan osaltaan tiettyjä kroonisia sairauksia. Toisin kuin monet muut antioksidantit astaksantiinia ylittää veri – aivoesteen, jossa se voisi teoriassa suojella silmän, aivojen ja keskushermoston vapaiden radikaalien vaurioita.

Krilli täydentää viime suosio on huolissaan, se voisi uhata sen saalistajat, lukien pingviinit, hylkeet ja valaat väestön.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Miksi ihmiset käyttävät krilli öljyä

Ihmiset käyttävät krilli öljyä ne käyttää kalaöljyä, pellavaöljyä tai muita omega-3-rasvahappoja samoista syistä. Toisin kuin kalaöljy krilli öljy ei aiheuta hämärä röyhtäilee tai jälkimaku yleinen haittavaikutus kalaöljyä. Krilli öljy sisältää suurempia määriä astaksantiinia kuin kalaöljy. Seuraavassa on joitakin erityisiä edellytyksiä, jossa sitä käytetään.

1) Korkea kolesteroli

Krilli öljyä tutkitaan luonnon korjaamiseksi korkea kolesteroli. Eräässä tutkimuksessa 120 hengelle annettiin krilli öljyä, kalaöljyn tai lumelääkettä. Krilli öljy vähentää LDL (kutsutaan yleisesti huono ) 34 % ja lisää HDL kolesteroli ( hyvä ) kolesteroli 43,5 prosenttia verrattuna lumelääkettä. Vertailun vuoksi kalaöljy alentaa LDL-kolesterolia 4,6 % ja lisätä HDL-kolesteroli 4,2 %. Krilli alensi triglyseridejä.

2) Premenstruaalinen oireyhtymä

Alustavat tutkimukset viittaavat siihen, krilli öljy voi auttaa vähentämään oireita Premenstruaalinen oireyhtymä (PMS), mutta lisää tutkimusta tarvitaan.

3) Niveltulehdus

Tutkimuksessa Journal of American College of Nutrition tutki krilli öljyä (300 mg vuorokaudessa) verrattuna lumelääkettä ja totesi, että krilli öljy oli tehokas vähentämään niveltulehduksen oireita ja tulehdusta.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Sivuvaikutuksia krilli öljyä

Allergikkojen kala ei pitäisi käyttää krilli öljyä. Ihmiset verenvuototaipumus ei pitäisi käyttää krilli öljyä, ellet puhu terveydenhoitoalan ammattilaisen valvonnassa.

Krilli öljyä haittavaikutuksia voi olla löysä uloste, ripuli tai ruoansulatushäiriöt.

Mahdolliset lääkkeiden yhteisvaikutukset

Ihmiset, jotka verenohennuslääkkeitä (antikoagulantti tai verihiutaleiden lääkkeiden), kuten aspiriinia ja varfariinin (Coumadin), hepariinia, klopidogreeli (Plavix), ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet (TULEHDUSKIPULÄÄKKEET) kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Naprosyn, Aleve) olisi vain käytä krilli öljyä lääkärin valvonnassa.

Krilli öljyä olisi myös käytettävä varoen ihmiset yrtit ja täydentää, joka on ajatellut lisätä verenvuotoriski, ginkgo biloba ja valkosipuli.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut