Er zijn tal van mode-opleidingen beschikbaar zijn voor iemand die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een mode-carrière. Of u geïnteresseerd bent in fashion design, mode merchandising, of de zakelijke kant van de mode, zijn er vele graden die de bouwstenen je nodig hebt om te slagen in uw mode carrière te geven. Specialisatie en extra onderwijs zijn opties modeprofessionals moet altijd overwegen.

Een geassocieerde deelneming of bachelor's degree in Fashion Design is een geweldige opstap naar een aantal van een loopbaan in de mode. Fashion design studenten volledige cursussen in een verscheidenheid van onderwerpen, waaronder de volgende:

 • mode en textiel woordenschat en terminologie
 • consumententrends en het gedrag van
 • hand tekening
 • computer-aided design (CAD)
 • patroontekenen en productie
 • modeshow productie en promotie
 • naaien en op maat
 • menselijke anatomie
 • mode-en kunstgeschiedenis en trends
 • balanceren van kleuren, afmetingen, textiel, en stemmingen

De meeste mode-programma's worden bemand door professionals uit de industrie in het ontwerp, marketing en merchandising. Ze hebben ook vaak gast-instructeurs van de belangrijkste fashion design huizen.

Graden in Fashion Marketing en / of Fashion Merchandising zich primair richten op de zakelijke kant van de mode-industrie. Afgestudeerden van de mode merchandising programma's kunnen in aanmerking komen voor een positie als visual merchandisers en / of display artiesten, winkel managers, mode-inkopers, stylisten, showroom verkopers, of mode redactie, onder vele anderen. Studenten worden opgeleid in de volgende onderwerpen:

 • het lezen van consumententrends
 • inzicht in de consument marktsegmenten
 • kernactiviteiten
 • marketing en merchandising technieken
 • teamwork en samenwerking
 • sociale, ecologische en economische invloeden op de wereldwijde mode-industrie

Veel mode-scholen bieden gespecialiseerde opleidingen op gebieden als kunst en design technologie, visual merchandising, retail management, en anderen. Maakt niet uit welke mode-opleiding je ook kiest, ontvangt u een brede opleiding dat combineert zowel de creatieve en technische kanten van de stijl van de industrie om u voor te bereiden op de uitdagingen van de steeds veranderende, snelle wereld van mode en design. U kunt zelfs in staat om te profiteren van stagemogelijkheden met vastgestelde ontwerp bedrijven of detailhandel bedrijven, zodat u een vliegende start op de mode-portefeuille te krijgen.

Fashion Design

Mode-ontwerpers combineren creatieve / artistieke vaardigheden met praktische en functionele kennis om ontwerpen te maken voor merchandise. Dit omvat het ontwerp voor publicaties, kleding en residentieel wonen. Er zijn veel gebieden voor een modeontwerper om zich te specialiseren inch Kleding en textiel, Home Interiors, televisie en film, merchandise displays, bloemen, medische apparatuur en auto's zijn maar een paar te noemen.

Na het bepalen voor welk doel een ontwerp zal hebben, de mode-ontwerper onderzoeken en daarna bepaalt haar kenmerken en eigenschappen. Houden zij rekening met factoren van vorm, kleur, grootte en kosten. Met de gebruikelijke hulp van een computer, de ontwerper tekent dan het basisontwerp illustratie. Na samen te werken met een andere art director en de klant, zijn de details gemaakt met behulp van meer tekeningen, computer of structurele modellen, en de werkelijke prototype ontwerpen. Computer-aided design (CAD) tools worden steeds populairder om te helpen bij dit ontwerp proces. Dit maakt het ontwerpers met een grotere betaalbaarheid en tijd in het ontwerpen en de marketing van het product. Computer-aid industrieel ontwerp (CAID) tools helpen industrieel ontwerpers ontwikkelen van computer-leesbare instructies en ontwerpen.

Online Fashion Degree

Als een mode-ontwerper kunt u een expert op het gebied van de mode-industrie, merchandising en retail management. U heeft een grondige kennis van alle dingen de mode-gerelateerde waaronder textiel, mode journalistiek, visual merchandising, op te slaan design, wereldwijde mode, en nog veel meer! Online fashion graden zijn beschikbaar als medewerkers, bachelors, masters en. Cursussen zal meestal bestaan ​​uit integraal onderwerpen, waaronder textiel, stof, versiering, naaien, ontwerpen, plus anderen. U zult ook krijgen een vertrouwdheid met de computer-aided design software.

U kunt er ook voor kiezen om uw mode carrière verhogen door het trainen met cursussen in merchandising, die een grotere nadruk op de business en marketing het einde van de mode zet. Je zou verwachten dat cursussen zwaar in de verkoop bijhouden, winstmarges, trends in de sector, marketing, en nog veel meer. Je kan zonder twijfel doe jezelf een plezier door het bestuderen van de computer-analyse ook. Omgekeerd kan volg je een retail management track waarin u meer te weten over de boekhouding, verkoop, human resources, operaties, en nog veel meer.

De wereld van fashion design kan het juiste carrièrepad voor jou. Onze opleiding kunnen helpen je voorbereiden op een van de vele boeiende carrière in een dynamische en snel veranderende wereld van vandaag van de mode kleding. Onze Fashion Design opleidingen in het Detroit gebied kan veranderen uw carrière richting.

Zodra u met succes te voltooien onze Bachelor of Fine Arts in opleiding Fashion Design, kunt u zich verheugen op het nastreven van een carrière in de snelle gebied van fashion design. U kunt er klaar voor om op te staan ​​om de uitdagingen van een concurrerende en creatieve industrie. Als onderdeel van je opleiding werk, ontwikkel je een professionele portfolio, presentatie van uw vaardigheden en talenten. Door te werken met onze opvoeders, dan heb je een kans om nieuwe gevonden leiderschap en teamwork vaardigheden te verwerven.

Professionele Fashion Designers Do

Mode-ontwerpers een bijdrage leveren aan een breed scala van stappen langs de pijpleiding die grondstoffen verandert in de kleren die we dragen. Zij bepalen de snelheid, tenor, en de toon van ons sociale leven. Ze creëren sfeer en functionaliteit, werkplek kleding en vrijetijdskleding. Wanneer u uw opleiding begint in Fashion Design aan IADT, zul je je realiseert dat het gevarieerde en stimulerende loopbaantrajecten je kunt werken aan.

Bachelor's Degree in Fashion Design kan je leren:

 • Sketch originele ideeën
 • Onderzoek de markt om belangen van de consument te identificeren
 • Veranderen of innoveren een gevestigd bedrijf productlijn
 • Bron stoffen en afwerking
 • Selecteer de kleur, patroon, lijn en vormgeving