Zmeură roşu nu sunt doar un delicios fruit–they au mare valoare nutritivă. Doar o singură dată disponibile mijlocul verii, zmeură poate fi acum sa bucurat anul proaspete, uscate sau congelate rotund.

Valoarea nutritivă de zmeura

Zmeură roşu sunt foarte bogate in fibre dietetice. Până la 20% din greutatea lor este format din fibre. Acestea sunt, de asemenea, o bună sursă de vitamina C, vitamine B, folic acid, mangan, cupru, magneziu şi fier. O cana de zmeură roşu furnizează jumătate indemnizaţie zilnică recomandată de vitamina C, 60 la sută din RDA de mangan şi 33% din RDA pentru fibra.

Mananca o ceaşcă de zmeură roşu vă va oferi toate această valoare nutritivă şi va fi consuma doar 60 de calorii.

Click aici pentru a cumpăra Extract de zmeura

Sănătate beneficii de zmeura

Zmeură roşu sunt ridicate în antioxidanţi şi polifenoli şi au o valoare ORAC de 4900.They conţin niveluri ridicate de un compus denumit ellagic acid, un polifenol prized pentru proprietăţile sale anticarcinogenic. De cercetare indică faptul că acest fenol de plante pot fi un eficient cancer preventer şi inhibitor. Acidul Elligic este cunoscut să se leagă de substanţe chimice cauzatoare de cancer, le face inactiv.

Zmeură roşu sunt de asemenea mare este antociani acestea sunt cunoscute ca flavanoid compuşi. Ele sunt responsabile pentru culoarea de fructe de padure roşu. Antociani s-au dovedit a proteja organismul impotriva bolilor de inima si dementa. Ele sunt, de asemenea, utile în consolidarea vene şi sistemul circulator. Este demn de remarcat că obtinerea acestor compuşi din alimente integrale, cum ar fi zmeură roşu, pare a fi mai benefic care luându-le în completarea formularului.

Frunze de plante de zmeura roşu au fost folosite pentru generaţiile pentru scopuri medicinale. De obicei, cufundat într-un ceai, frunze de zmeura rosie au fost folosite pentru a uşura simptome de raceala, durerilor de gât şi diaree.

Click aici pentru a cumpăra Extract de zmeura

Selecţie

Zmeură merg prost foarte repede. Proaspete zmeură ar trebui să fie consumate în termen de zile de la cumpărare. Alege fructe de padure, care sunt ferm şi au un bogat, adânc de culoare. Evita fructe de padure, care sunt moi sau care prezintă orice semne de lovituri pronunțate sau de mucegai.

Stocare

Deoarece zmeura pieri atât de repede, de îngrijire trebuie să fie luate pentru depozitare corespunzătoare. Elimina fructe de padure de container şi arunca nici cele învineţită sau moldy. Acest lucru le va împiedica să contamineze altele. Locul zmeură înapoi în container nespălate şi stoca în frigider timp de două zile.

Zmeură roşu pot fi stocate în congelator pentru până la un an. Pentru a îngheţa zmeură, spălaţi-le şi de a folosi un prosop de hârtie să uşor se usuca. Apoi, întins zmeură pe o foaie de cookie asigurându-vă că nu să mulţime de fructe de padure. Transfer foaie de cookie în congelator şi lăsaţi-le congela pentru aproximativ o oră. Odată ce fructe de padure au congelate, puneţi-le într-o pungă de congelator. Puteţi adăuga suc de lamaie la fructe de padure pentru a ajuta la păstrarea lor de culoare.

Click aici pentru a cumpăra Extract de zmeura

Sfaturi de zmeură

Zmeură congelată dezgheţare rapid şi poate fi uşor adăugate cereale, iaurt sau clatite. Acestea pot fi amestecate cu lapte şi amestecate în piureuri. Zmeură, de asemenea, face un plus interesant pentru salate.

Click aici pentru a cumpăra Extract de zmeura