Make-up helpt bij het verbeteren van het uiterlijk geen twijfel over bestaan, maar het kan alleen worden bereikt nadat de correcte toepassing ervan. Net als de rest van het gezicht, oog make-up applicatie speelt een belangrijke rol bij het maken van de look beeld perfect. Er zijn verschillende types van oog make-up cosmetica beschikbaar zijn, maar je moet niet vergeten het zal alleen de verwachte resultaten opleveren mits goed toegepast. In feite is het kiezen van de juiste make-up speelt ook een belangrijke rol in het maken van uw look een perfect een. De verschillende soorten cosmetica worden gebruikt in de oog make-up zijn oogschaduw, eyeliner, mascara etc. Het is belangrijk om te weten over de juiste procedure voor de toepassing van elke make-up cosmetica.

Oog make-up tips

Kies de juiste oogschaduw:

Oogschaduw is er in twee verschillende types-crème en poeder. Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen. Als je een vette huid, is poeder oogschaduw aanbevolen voor je. Professionele make-up artist beveelt ook poeder oogschaduw voor oudere vrouwen. Cream soort oogschaduw wordt aanbevolen voor jongere huid omdat het gemakkelijk oplost met de toon. Maar vergeleken met poeder oogschaduw, crème oogschaduw is minder duurzaam.

Kies de juiste kleur:

Kleur is een ander belangrijk ding dat u moet overwegen in het oog make-up. In feite zou de keuze van kleur oogschaduw zijn gebaseerd op gelegenheid en de tijd van de dag. Bijvoorbeeld, voor het bijwonen van een gebeurtenis overdag, zou bruine oogschaduw de perfecte keuze. Voor formele 's nachts gelegenheid, selecteert u een heldere kleur. Het zou verstandig, als u op basis van kleur van de jurk. In feite kan je pronken met je creativiteit door het mengen van twee kleuren op een unieke one te krijgen.

Vakkundig toe te passen eyeliner:

De toepassing van eyeliner moet komen na de oogschaduw. Eyeliner potlood is zeer makkelijk te gebruiken en geeft u een natuurlijke eye effect. Net als oogschaduw, eyeliner komt ook in twee verschillende vormen: vloeibaar en crème vorm. Voor jongere uitziende ogen, gebruik van natuurlijke bruine kleur eyeliner vanuit de hoek van je ogen. Eindigen met buitenste hoek van je ogen. Van toepassing eyeliner zo dicht bij je wimpers. Na het aanbrengen van eyeliner, kunt u de kwast de bovenkant van uw ogen donkergrijs of minuten zwarte kleur. Het fungeert als een beschermende laag voor uw eyeliner, zodat het langdurig.

Framing ogen met mascara:

Het doel van oog make-up is om de blik van de ogen mooi met dikke en lange wimpers. Dit aspect kan alleen bereikt worden met de toepassing van mascara. Mascara helpt bij het bereiken van de juiste look. Maar er is een risico dat uw onderste ooglid kan vies worden met het smelten van mascara. Dit probleem sac gemakkelijk vermeden worden door toepassing van kleine hoeveelheid van een droog poeder op de onderste ooglid. De buitensporige olie en vocht opgenomen zou worden door dit poeder en voorkomen dat de mascara van oplossen. Mascara hebben de neiging om de ogen droog wimpers, dus is het raadzaam om gebruik mascara geformuleerd met hydraterende effecten. Maar wat je ook doet, zorg ervoor dat je oog te verwijderen voordat u met pensioen gaat naar bed.
Oog make-up applicatie vergt oefening. Experimenteer ermee om te vinden wat het beste werkt voor je. Hier volgen enkele tips voor het aanbrengen van mascara, eyeliner potlood en poeder oogschaduw om u te helpen een perfecte je look.
Het toepassen van Mascara
Voor het aanbrengen van mascara, overweeg dan krult je wimpers met een wimper krultang om open uw ogen. Dit is handig voor de ogen frame, vooral als je wimpers zijn kort. Wimpers te krullen met een zweep krultang je moet beginnen door te knijpen in "stappen" van de wimperlijn tot ongeveer 3 / 4 van de weg naar tips.

Over het algemeen mascara wordt toegepast in twee lagen. Om te solliciteren mascara, plaatst u uw vinger over het midden van de deksel of op je wenkbrauw en trek in om houd je het deksel strak.

Houd de wand horizontaal, vegen op de mascara van aanzet tot punt. Gelden alleen voor tips zweep op het eerste. Iets Rol de wand als je beweegt, beweeg de wand een beetje van links naar rechts, langs de wimpers gelijkmatig te verdelen mascara.

Cosemtics volumegevende mascara is geformuleerd met rijke moisturizers. Het toestaan ​​van wimpers te drogen tussen de lagen dikker de zweep terwijl het vermijden van pollen. Laat de mascara drogen een 4-5 minuten. Geen haast, relax en wacht. Dit punt is waar de natte mascara kan gemakkelijk vlekken en laat rommelige markeringen waar je niet wilt. Controleer uw werk voordat u begint met de tweede laag, kan knipperen ertoe leiden dat de natte wimpers uiteinden om kleine mascara sporen achterlaten op uw oogleden. Reinigen met een Q-tip of cosmetica wegwerp applicator als je gaat, als dat nodig is.

Zodra de eerste toepassing is opgedroogd, toepassen van een seconde. Voor dikkere wimpers, zorgvuldig toepassen mascara aan de bovenzijde van de wimpers ook. Wacht en laat het drogen voordat u verder gaat.

Gebruik je cosmetica mascara applicator spiraal borstel of kam wimper wimpers te geven een laatste borstel-through nadat ze gedroogd om eventuele klonten te verwijderen en geeft wimpers een meer natuurlijke look.

Als u van toepassing mascara op onderste wimpers gaan licht. Toe te passen door borstelen van de wimpers met de toverstaf in een verticale positie te vegen over wimpers of toe te passen voorzichtig zweep door de zweep. Het toevoegen van te veel mascara op de onderste wimpers kan worden ouder worden naar meer volwassen ogen.

Het toepassen van wenkbrauwpotlood
Zorg ervoor dat uw cosmetica oogpotlood is geslepen met een cosmetica puntenslijper, dan licht krabbel met het op de rug van uw hand te saai beneden de zeer scherpe punt en warm de tip. Teken dunne lijnen in de richting je wenkbrauwen groeien vast te stellen en in te vullen lichte gebieden. Geen tekenen een contour rond voorhoofd, omdat dit geeft een onnatuurlijke look. Cosmetica voorhoofd en de ogen potloden hebben een steviger structuur die helpt liner blijven langer en veroorzaakt minder breuk bij het slijpen.

Gebruik een Q-tip of een puntige make-up wegwerp applicator gedoopt in make-up remover voorzichtig schoon te vegen dwalen.
Toepassing van Brow Sealer kan houden afgewerkt wenkbrauwen op zoek naar een perfecte langer.
Aanbrengen van cosmetica Eyeliner / Smudger potlood
Het gewenste effect van een eyeliner potlood is om de illusie van de duisternis net boven de lashline creëren om de look van de wimpers te vergroten. Trek het deksel huid strak en beginnen bij de binnenkant van het deksel, trek je een dunne lijn soepel en gelijkmatig langs het bovenste ooglid, zo dicht bij de wimpers als mogelijk.

Zodra u een lijn dicht getrokken om de wimpers, de lengte van uw ooglid, gebruik maken van de vlek einde van de eyeliner potlood mix de lijn totdat er geen rand om het te verzachten. Het effect moet een nog afgestudeerd kleur die donkerder is dicht bij de wimpers en wordt lichter en verdwijnt als het te krijgen hoger zijn.

Als de Cosmetica liner wordt vlekkerig of onregelmatig op de verkeerde plaatsen, neem dan gewoon een Q-tip of Cosmetica wees make-up applicator met een beetje make-up remover om het schoon te maken of verwijderen en opnieuw beginnen.
Uit te breiden een zeer dunne potloodlijn zo dicht mogelijk bij de lashline mogelijk, langs de meest binnenste deel van het bovenste ooglid de buurt van de neus. Dit is een plaats vaak vergeten, maar voegt een aantrekkelijke natuurlijke definitie voor het oog.

Meestal zijn de bovenste oogleden zijn alles wat je nodig hebt om lijn. Als u wilt lijn van de onderste wimpers gaan licht als een lijn te zwaar op de onderste wimpers kan een niet-natuurlijke, uil-achtig effect op de ogen.

Wilt u meer definitie aan de lagere lashline, maar wil een natuurlijke look te bereiken, plaats een paar kleine, gekleurde stippen dicht bij de wortels langs de zweep verlaagt wimpers, een beetje zwaarder in de richting van de buiten kant een deel van de zweep om meer geluid er toe te voegen .
Aanbrengen van cosmetica vloeibare eyeliner


Cosmetica Lquid eyeliner geeft een meer dramatische nadruk op de ogen. Het is het beste gebruikt wanneer meer een dramatische, glamour look is gewenst. De sleutel is om zorgvuldig toe te passen op het verkrijgen van de gewenste look. Gebruik maken van dezelfde algemene strekking aanpak voor het aanbrengen van vloeibare eyeliner van het oogpotlood applicatie tips hierboven.