Het verstrekken van een perfecte make-up is niet elke lichaam kopje thee. In make-up, ogen spelen een dominante rol in het verkrijgen van de juiste look. In feite, in veel gevallen, is de look besloten recht heeft op basis van de oogvorm je hebt. De afstand en de vormgeving van de ogen helpt bij het bepalen van de look die u wilt. Met de juiste make-up ideeën, zal je look veranderen in een nieuwe. Met innovatieve ideeën oog make-up mag u niet in staat zijn om jezelf herkent tijdens het staan ​​voor de spiegel.

Er zijn verschillende soorten oogmake-up concepten, maar je kunt alleen het beste verwachten oog make-up met de hulp van professionele oog make-up artist alleen. Het beste ding over oogmake-up is het kan je helpen om je look te veranderen gewoon helemaal. Met het oog op de perfecte oogmake-up moet je de basis make-up kit bezit te krijgen. Zorg ervoor dat u de basis schaduw om de juiste look te krijgen. De fundamentele oog make-up kit moet bevatten markeerstift, midden schaduw en contour. De highlighter is de lichtste kleur die helpt bij het brengen van de gebieden na de toepassing ervan. Medio schaduw is dat schaduw dat moet overeenkomen met de toon van uw huid. De kleur is de meest subtiele, maar de meest belangrijke. Terwijl aan de andere kant contour is de donkerste tint.

Oog make-up Ideeën

Afhankelijk van de vorm en de afstand van je ogen, de volgende is een verscheidenheid van oog make-up ideeën om uw gezicht te transformeren. Of u wilt uw oog voor het uiterlijk te verbeteren of te spelen hun schoonheid, zal het volgende advies geven u enkele stappen om u te begeleiden door enkele oogmake-up concepten.

Basic Eye Make-up kits

Meest in het oog make-up assortiment bieden drie basiskleuren of kleuren.

 • Markeerstift – de lichtste kleur, ontworpen om de gebieden is toegepast.
 • Medio Shade – deze tint moet het dichtst bij je natuurlijke huidskleur zijn. Het is de meest subtiele van de kleuren, maar de belangrijkste is.
 • Contour – de donkerste tint zorgt ervoor dat de omgeving te wijken.

Fun Oog Make-up Ideeën

Het veranderen van je oog make-up kunt uw algehele look drastisch, en er is geen tekort aan prachtige oog make-up producten om te experimenteren met! Probeer een van deze leuke ideeën om verander je kijken:

 • Een glamoureuze Cat Eye look is zowel sexy en gepolijst. Het is een prachtig eyeliner echt aandacht vestigt op het oog en maakt de ogen groter lijken.
 • Bright oog make-up is een hot trend, en een die gemakkelijker is voor de meeste vrouwen te trekken uit dan ze denken. Probeer een heldere kleur, zoals turquoise of geel, op je bovenste ooglid en houd de rest van je make-up fris en helder – maar op de natuurlijke kant – voor de ogen evenwicht.
 • Voor een leuke, funky oog make-up look, proberen met behulp van twee verschillende kleuren oog make-up op de top een onderkant van het oog.
 • Spice up een rokerige oog in een frisse, nieuwe manier met de toevoeging van een metalen shimmer eyeliner. Of gebruik een gekleurde schaduw voor uw rokerige ogen kijken, zoals blauw of paars, in plaats van de standaard zwart of grijs.

Ideeën voor het verbeteren van uw oogvorm met make-up

Elke oogvorm is bijzonder en uniek, maar soms make-up kan de vorm van het oog te verbeteren om een ​​meer evenwichtige en mooie look te creëren.

Hooded Eyes

Met een capuchon ogen, kijk de deksels gedeeltelijk gesloten. Dus, om het openstellen van de ogen, die u kunt gebruiken make-up om het ooglid te minimaliseren.

 • Begin met het trekken van meer aandacht aan je wenkbrauwen. Ervoor zorgen dat ze goed zijn vorm en gebruik ze om rente omhoog te verleiden van het ooglid.
 • Bedek de huid van de wenkbrauwen naar de bovenste wimperlijn met de steunkleur.
 • Volgende toepassing het midden van de schaduw op de meeste van de oppervlakte van het ooglid.
 • Met de contour schaduw, borstel op de buitenste helft van het deksel en omhoog richting de wenkbrauw.
 • Volgen met een fijne lijn van Contour onder de onderste wimpers.
 • Dit type ogen voordelen echt uit met oog make-up – hetzij schaduw of eyeliner – onder de onderste wimpers.
 • Bij het gebruik van eyeliner, breiden ook de lijn van de buitenste bovenste wimpers iets voorbij de rand van het oog.

Droopy Eyes

Als ogen leeftijd, ze onvermijdelijk beginnen te hangen. Hoewel je niet kunt het proces omkeren, dan kunt u het volgende proberen oog make-up ideeën te camoufleren het probleem.

 • Plaats highlighter op het gebied direct onder je wenkbrauw en volledig bedekken het ooglid.
 • Van toepassing het midden van de schaduw om de vouw omhoog richting de wenkbrauw lijn.
 • Gebruik de contour kleur op de buitenste hoek van de bovenste wimpers en borstel omhoog richting de plooi lichtjes.
 • Ook van toepassing de contour schaduw langs de gehele wimperlijn onder het oog.

Andere ideeën

Ons artikel, Oog Make-up tips, omvat een aantal andere standaard methoden voor het omzetten van breed en dicht bij elkaar staande ogen, uitpuilende ogen, en technieken om uw ogen helpen zoeken groot en vet. Check it out als u meer informatie over deze soorten oogmake-up ideeën.

Speciale Oog Make-up Trucs

Wil je je look update of een speciale avond uit hebben? De volgende oog make-up ideeën zal je wat inspiratie.

 • Shimmer oogschaduw toe te voegen drama.
 • Je wimpers krullen, alvorens mascara, direct opent je ogen. Niet alleen geeft hen een grotere uitstraling, maar ook jongere.
 • Stel uw wenkbrauwen in de plaats met een beetje haargel en een oude tandenborstel.
 • Verzachten de harde lijn van vloeibare liner met een donkere oogschaduw die direct over de lijn en licht smudge het.
 • Als u een dramatische look met je oog make-up, niet overdrijven je lippen. Kies een of de andere zijn bijzonder kleurrijk met, anders zul je de neiging om te kijken overdreven.
 • Gebruiken witte oogschaduw op te fleuren en vergroten van het oog uitstraling. Gewoon lichtjes toe te passen rond de buitenkant van het oog, dicht bij de wimpers.
 • Valse wimpers snel Spice up je look voor een speciale gelegenheid.

Algemene regels over het Oog Make-up

Houd wangen en lippen licht op als de ogen zijn je focus.
 • Altijd je ogen potloden scherp – idealiter hen te scherpen voor elk gebruik.
 • Wanneer kort op tijd, gewoon van toepassing het midden van de schaduw op uw ooglid te geven uw ogen een pop.
 • De eerste plek waar u uw potlood of make-up kwast krijgt de meeste kleur.
 • Gebruiken concealer en poeder over het gehele gebied rond de ogen – onder en boven – naar een hogere kwaliteit, langere levensduur uitstraling ervoor te zorgen dat je oog make-up.

Vergeet niet om plezier te hebben, en wees niet bang om te experimenteren met verschillende kleuren oogschaduw, eyeliner ontwerpen en unieke oog make-up looks. Vindt u een nieuw idee, dat maakt je ogen mooier dan ooit tevoren.

Innovatieve Oog Make-up Ideeën

Oog make-up is compleet creatieve ding dat hangt af van de betrokken make-up artiest. Sommige van de innovatieve oogmake-up ideeën zijn hooded ogen, droopy ogen, rokerige ogen kijken enz. U kunt zoeken op internet om de juiste oogmake-up ideeën te vinden.

De hooded oog make-up ziet er prachtig uit. Met dit oog make-up idee, zal uw oogleden look gedeeltelijk gesloten met elkaar. Met dit oog make-up look het mogelijk is om het minimaliseren van de lengte van uw ooglid. Om deze look is het belangrijk je wenkbrauwen zijn goed gevormd en naar boven bewogen. In de volgende stap, bedek de ogen huid van de wenkbrauw bot naar de top wimperlijn. Start om hetzelfde te doen onder de onderste wimpers van de ogen. In de laatste stap kies de eyeliner en uit te breiden bovenste wimpers tot aan de rand van het oog en zie de dramatische look van uw gezicht.

De eerste tekenen vergrijzing krijgt onthuld op uw ogen alleen. Dit is het natuurlijke verouderingsproces dat niet kan worden teruggedraaid, maar u kunt kiezen voor droopy oogmake ideeën om de tekenen van veroudering te verbergen. Zo, werkt het als camouflage. Te verbergen droopy ogen kijken de markeerstift plaats onder wenkbrauw en volledig te dekken het ooglid. In de volgende stap van toepassing medio schaduw op een manier die zou je vouw richting voorhoofd lijn. iets Volg de toepassing contour kleur op buitenste hoek van de bovenste wimpers en een borstel de richting van de vouw. Ten slotte, gelden de contour schaduw naar aanleiding van de volledige lijn zweep onder je oog.

Hoewel de toepassing van oog make-up ervoor zorgen dat u de juiste producten en bij voorkeur met behulp van de natuurlijke. Ze kost je een beetje meer, maar zorg ervoor dat u nooit last van enige bijwerkingen.