Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw make-up te verwijderen op het einde van de dag, dit is noodzakelijk, zodat je huid kan ademen en regenereren tijdens de nacht terwijl je slaapt. Het is normaal dat aan het eind van de dag veroorzaakte vrouwen te zwak en moe om zonder make-up slapen op de huid, maar kan erg schadelijk zijn voor uw gezicht en poriën. Het effect van de samenstelling, kan het gezicht verstoppen de poriën in de nacht en Experience frequente onderbrekingen. Als de make-up van het gezicht maakt de poriën, waardoor ze lijken meer duidelijk. Het is zeer belangrijk om grondig te verwijderen van alle make-up producten en volledig om de zwarte stipjes en puistjes te voorkomen.

Echter, alle make-up verwijderd worden aan het eind van de dag of bij het slapengaan. Slapen met make-up verstopt de poriën en acne veroorzaken zwarte punten. Het kan ook leiden tot ooginfecties. Wanneer bepaalde chemische stoffen in hun make-up remover van de huid irriteren, zijn hier een aantal alternatieve natuurlijke make-up remover om zorg ervoor dat alle in het oog make-up en verwijder het gezicht.

Stichting kan gemakkelijk worden verwijderd. Het kan u helpen om uw gezicht te verwijderen met warm water en zeep organisch door het wassen. Als het water te warm is, kunt u beginnen te merken dat je huid droog is. Organische zepen zijn geen chemicaliën of synthetische materialen die kunnen droog of de huid irriteren. Na het verwijderen van de basis die je kunt elke houden vochtinbrengende crème of aloe vera de huid vrij van rimpels en huidveroudering. Dit is niet een noodzakelijke stap om de make-up te verwijderen, maar schoonheid is een beetje glans om je huid jong en mooi. Niet goed te noemen niet gehydrateerd.

Eye Make-up is moeilijker te verwijderen van de stichting, en soms ook water en zeep niet goed verwijderd. Het is belangrijk om verwijder alle eyeliner, mascara en oogschaduw, omdat de huid rond de ogen is zo gevoelig te drogen boos, of heel licht. Daarnaast, zodat het oog make-up kan leiden tot ooginfecties. Er zijn veel verschillende producten die gebruikt worden, voor ogen te verwijderen make-up. verkoopt cosmetica-afdeling van de oogmake-up remover, die zijn erg duur en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het beste is om natuurlijke huid producten te gebruiken, omdat ze minder hard op de huid en bevatten geen chemicaliën. Sommigen zeggen dat het huis zijn van natuurlijke ingrediënten niet alleen economische, maar het is beter voor je huid goed.

Een gemeenschappelijke huishouding ingrediënt dat elk gezin heeft in de keuken is olijfolie. Geloof het of niet, dit product is biologisch voedsel dat je kunt verwijderen oog make-up. zelden te verwijderen make-up en oliën van jojoba olie en minerale olie. verwijderd na gebruik van de olie voor make-up, spoel de ogen met water, blijven niet met een olieachtig residu of een gevoel vet. Een ander product dat beschermt tegen rimpels en een goede baan, babyolie of baby shampoo, natuurlijk. Een ander product van de leeftijd van een plant is toverhazelaar. Alcoholvrije toverhazelaar is goed te gebruiken omdat het niet branden van de ogen. In gebruik is, moet u uw ogen dicht om te voorkomen dat gevoel heel ongemakkelijk als je in het oog.

Natuurlijk verwijderen Make-up

Deze zelfgemaakte oog make-up remover zal werken in een snuifje als je uitgeput van uw normale merk. Het is ook een geweldige manier om geld te besparen in plaats van het gebruik van dure make-up verwijderen.

Oog make-up remover

 • Combineer 2 eetlepels canola-olie en een eetlepel extra vergine olijfolie.
 • Dep een katoenen-ball of weefsel in de olie.
 • Veeg je ooglid en de wimpers in oog make-up te verwijderen.
 • Spoel met koud water.

Hier zijn 10 andere snelle zelfgemaakte schoonheid remedies die gebruikt kan worden om make-up te verwijderen en reinigt je huid.

Homemade schoonheidsbehandelingen

 1. Meng de komkommer sap een paar druppels van baby-olie om te verwijderen vuil en make-up.
 2. Meng olijfolie en baby-olie om mascara te verwijderen.
 3. Wrijf citroenschil op een vette huid te verwijderen vette en de huid te verjongen.
 4. Spoel je gezicht elke avond met rauwe melk aan een make-up resten en olie te verwijderen.
 5. Meng een lepel aardappel sap met een paar druppels citroensap om vlekken en donkere kringen te verminderen.
 6. Combineer twee eetlepels tarwebloem en genoeg melk om een ​​pasta te gebruiken als een peeling te maken.
 7. Dip een katoenen bal in tomatensap en toepassen op de huid. Laat in te stellen voor 5-10 minuten voor het spoelen. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de verschijning van grote poriën.
 8. Combineer havermout en gemalen walnoten om je eigen scrub maken.
 9. Mash een banaan met een paar druppels melk en gelden voor het gezicht. Spoel na 10 minuten en je gezicht voelt zacht en glad.
 10. Gebruik babyshampoo op een katoenen bal om waterproof mascara te verwijderen.