Acht Basic stappen naar een mooie resultaten

Deze acht grote stappen te bieden KEY oog make-up tips die zal werken voor iedereen, ongeacht persoonlijke stijl. Ontelbare keren heb ik gehoord vriendinnen bekennen ze willen worden creatiever, en hebben plezier met oog make-up, maar ze niet het gevoel dat ze echt weten wat ze doen …. Is dit jou ook?

Het is echt kan heel eenvoudig als je weet dat sommige van de grondbeginselen over make-up en een paar belangrijke elementen die moeten worden zich bewust van. Van daaruit zal een beetje oefening, geduld en creativiteit leiden tot een veel voldoening, schoonheid vertrouwen en ja, zelfs leuk … Maak je klaar om te kijken als een Maven! (Een deskundige, goed geïnformeerde, etc …)

Vergeet niet, goede oog make-up is bedoeld om uw ogen te verbeteren, compliment jouw unieke eigenschappen en underscore uw eigen expressie van stijl. oog make-up tips. Niets brengt meer schitteren voor de ogen dan een gezonde, stralende lach. Get wittere tanden binnen enkele dagen.

Eye Make Up Tip # 1 PRIME voor uithoudingsvermogen …

Prime ogen met een stichting en volgen met dun laagje losse transparante poeder. Dit geeft geen oog make-up aangebracht, wat een verblijf power.For een extra soepele toepassing (vooral handig voor de middelbare leeftijd en tot de huid) beschouwen het gebruik van een primer make-up, en dan volgen met stichting.

Eye Make Up Tip # 2 DIMENSION gemaakt met kleur …

A) Houd gebied rond de ogen netjes en vrij van make-up stof / specs
Bij de toepassing van oogschaduw, kunnen veel van de resterende stof land rond de ogen, het maken van onaantrekkelijke resultaten. Om dit te voorkomen proberen het plaatsen van een plat gevouwen weefsel onder de onderste wimperlijn bij het poetsen schaduw op.

B) Maak dimensie met oogschaduw.
Drie tonen van de oogschaduw is ideaal, maar twee zal werken.
Kiezen uit drie gratis tinten;

1. LIGHT-sweep met medium stevig, zacht haar, oog make-up borstel, uit je bovenste oogleden wimperlijn aan de wenkbrauwen, op slechts langs je ooglid kreukt.

2. MEDIUM OF MID TONE-top met behulp van smalle rand van dezelfde borstel, volg natuurlijke plooi op de bovenste deksel, het creëren van visuele aanwezigheid, maar mengen goed.

3. DEEP-gebruik van kleinere oog make-up borstel, met stevige borstels, vegen langs de bovenste wimperlijn mengen tot aan de plooi en als je kiest, onder onderste wimperlijn, als goed.

Optioneel: U kunt tinten 2. en 3. voor een iets andere look …

ONTDEK door te experimenteren wat er echt speelt tot je unieke eigenschappen en past bij uw persoonlijke stijl? De diepte van tinten wordt gebruikt in combinatie met eyeliner stijl zal uiteindelijk bepaalt wat een "look".

Eye Make Up Tip # 3 DEFINITIE voor impact …

Vorm en definiëren van uw ogen met eyeliner. Het idee hier is om je ogen open … Uw wimperlijn definieert uw oogvorm, zodat de nadruk op de ogen begint met het begrijpen van uw oogvorm en het gebruik van technieken die in het oog make-up applicatie, om te compliment dat oogvorm.

"4." In het oog make-up bovenstaande tips pagina diagram, ongeacht de oogvorm, ik heb een goed geslepen zacht potlood op een dunne lijn zo dicht mogelijk bij de wimperlijn mogelijk te maken raden, maar het komt echt neer op persoonlijke stijl voorkeur.

Eye Make Up Tip # 4 OPEN …

Onderschat niet het oog slagkracht van het gebruik van een wimperkruller.

Wimper krulspelden zijn letterlijk wonderdoeners als het gaat om het openen van de ogen en het maken van de wimpers lijken langer en voller.

Eye Make Up Tip # 5 PRECISION LASHES …

Vul je oog make-up met precisie mascara toepassing.

# 1 Begin bij de basis van je wimpers en beweeg de staf iets naar de mascara hebben haren greep en vacht zo veel wimpers als mogelijk, als de wand wiggles omhoog, richting de tips. Wiebelen van de wand een beetje klinkt misschien vreemd, maar het werkt. Het kan zijn dat een paar keer experiment, maar als je eenmaal onder de knie, zult u optimaal van uw lash potentieel.

# 2 Doe niet te veel jassen aan. Doen van de vorige twee keer goed, plus het herwerken van de buitenste ooghoek wimpers, is echt genoeg.

# 3 Wees strategisch in hoeveel u van toepassing, indien u van toepassing, op je onderste wimpers. Houd de wand verticaal zal meer precisie plaatsing, en een beroerte door een beroerte beoordelen hoeveel ziet er goed uit voor jou.

# 4 Zeker eindigen met een borstel om wimpers scheiden en verwijder eventuele klonten.

Eye Make Up Tip # 6 wenkbrauwen zal 'maken of breken' uw look …

Vergeet niet om uw wenkbrauwen bruidegom tot finish en frame ogen voor een maximale impact.

Op bovenstaande diagram, "5." Geeft een aantal fundamentele richtlijnen voor de vormgeving en vullen met een potlood. Van grove elke set van wenkbrauwen zijn uniek, maar over het algemeen, probeer je natuurlijke wenkbrauw boog te volgen.

Nu in uw geest oog (of gebruik gewoon een potlood), visualiseer een aantal richtlijnen op uw eigen gezicht:

1. Een verticale lijn van de zijkant van je neus recht omhoog, meestal is het startpunt van je wenkbrauw.

2. Een rechte lijn van de zijkant van je neus, langs de kant van de buitenste hoek van je oog, tot aan je voorhoofd gebied, zal het eindpunt van je wenkbrauw te zijn. Nu, als je de resulterende voorhoofd op basis van de begin-en eindpunt werkt voelen, plukken de haren die buiten de nieuwe wenkbrauwen gebied.
* BELANGRIJK: Gebruik geen plukken haar voorhoofd boven je wenkbrauw.

3. De derde denkbeeldige lijn, zal leiden tot de vorm van je wenkbrauw. Probeer met je natuurlijke wenkbrauw vorm en het werk het werk in verhouding tot je gezicht. Forceer een grote boog waar natuurlijk, is een vrij rechte lijn. Een rechte lijn op subtiele opwaartse hoek, dat in een zachte boog eindigt op het buitenste derde van het oog, is een formule die veel past. Alles wat onder die lijn moeten worden geplukt (meestal gewoon zwerfhonden).

Als je wenkbrauwen zijn heel eerlijk en / of dun, kunt u met succes te bereiken wenkbrauw impact, met een goede, goed afgestemd op uw kleur-, oog wenkbrauw potlood. Gebruik fijn, weinig slagen, om het uiterlijk van haren te creëren. Gebruik vervolgens een borstel om de lijnen te verzachten, "5" in bovenstaande afbeelding.

Uw unieke wenkbrauwen en persoonlijke stijl zal bepalend zijn voor de omvang van uw product nodig heeft, maar over het algemeen, de meeste mensen zullen zeker baat hebben bij een goede set van een pincet, een wenkbrauw potlood (corrigeren en vulling), een harde borstel voor het verzachten van potlood lijnen en omgeving met poeder , en de wenkbrauwen gel voor het houden van en styling onhandelbaar wenkbrauwen.

Eye Make Up Tip # 7 CLEAN FINISH voor Poolse …

Met behulp van een wattenstaafje, zorgvuldig verwijderen oogschaduw stof, mascara vlekken enz.. uit het gebied rond de ogen. Dit zal zorgen voor een schone, nauwkeurige en gepolijst "maximale impact" uitstraling aan je oog make-up.

Make Up Tip # 8 zachte verwijdering oogzorg …

Aan het eind van de dag, moet je in staat zijn om zachtjes maar effectief te verwijderen je oog make-up. Zorg ervoor dat u een remover die niet hard op uw huid of ogen. Grondig te blussen een watje, plaats het over een gesloten oog gedurende enkele seconden. Indien nodig, vegen onder de onderste wimperlijn.

Eye Make Up Tips Suggested Eye Make Up Remover:

Ik beveel dit zachte, goedkope oog make-up removerL'Oreal Plenitude Refreshing Eye Make-up Remover, Oil-Free. Deze formule houdt geen steek de ogen en is effectief op regelmatige slijtage oog make-up.

Lancome BI-FACIL – Double-Action Eye Make-up Remover Dit product is duurder, maar ook effectiever in het verwijderen van waterproof make-up in aanvulling op reguliere dragen van oog make-up, plus het is niet vet, en veilig voor dragers van contactlenzen.

Eye Make Up Tips laatste suggestie:

Deze oog make-up tips zijn bedoeld om u een goede algemene basis van praktische make-up applicatie kennis die niet zal gaan van stijl. Blijven experimenteren met ideeën je wilt, fine tuning hen die bij u past, en je zal altijd het gevoel dat je er fris is, up-to-date, en trouw aan je.