Piros málna nem csak egy finom fruit–they van nagy tápértékű. Egyszer csak elérhető nyár közepén málna most lehet élvezte friss, szárított vagy fagyasztott évben.

Tápérték málna

Vörös málna a nagyon magas élelmi rost. Akár 20 százaléka a teljes tömeg rost alkotja. Ők is egy jó forrása a C-vitamin, B-vitamin, folsav, mangán, réz, magnézium és vas. Egy pohár vörös málna biztosít félpanziós ajánlott napi adag C-vitamin, 60 százaléka az RDA mangán és 33 százaléka az RDA az optikai.

Eszik egy pohár vörös málna nyújt Önnek a tápértéke, és akkor fog csak fogyaszt 60 kalóriát.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Egészségügyi előnyei málna

Vörös málna magas a polifenolok és antioxidánsok, és az ORAC értéke 4900.They tartalmaznak nagy mennyiségű ismert, ellagic sav, egy polifenol anticarcinogenic tulajdonságait nagyra becsülik. A kutatások azt mutatják, hogy a növény fenol lehet egy hatékony rák visszafolyásgátló és a gátló. Elligic sav ismert rákkeltő vegyi anyagok, renderelés inaktív kötődik.

Vörös málna is magasak az antocianinok, ezek az úgynevezett flavanoid vegyületek. A bogyók piros szín felelősek. Antocianinok már kimutatták, hogy megvédje a szervezetet a szív betegség és a demencia. Ők is hasznos a vénák és a keringési rendszer erősítése. Érdemes megjegyezni, hogy a szerzés ezek a vegyületek a whole foods, mint a vörös málna, úgy tűnik, hogy előnyösebb, hogy azokat a kiegészítő formában.

A vörös málna növény levelei generációk gyógyászati célokra használták. Általában átitatott-ba egy tea, vörös málna levelek használtak egyszerű a tünetek, megfázás, torokgyulladás és hasmenés.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Kijelölés

Málna megy rossz nagyon gyorsan. Friss málna beszerzési napon belül kell fogyasztani. Válassza ki a cég, és van egy gazdag, mély színű bogyók. Kerülje a bogyók, amelyek puha vagy hogy mutat akármi jel-ból véraláfutás vagy penész.

Tárolás

Mivel málna el olyan gyorsan, gond kell lenni megfelelő tárolását. Távolítsa el a bogyók a tartályból, és dobja ki olyan is, amely a sérült, vagy penészes. Ez megakadályozza őket abban, hogy szennyezik a többiek. A málna helyezze vissza a tartályba mosdatlan és két napig a hűtőben tároljuk.

Vörös málna a fagyasztóba legfeljebb egy évig tárolhatók. Málna befagyasztására, megmossuk, és egy papír törölköző segítségével óvatosan pat száraz. Ezután szét a málna a cookie lapon, ügyelve arra, hogy nem tömeg a bogyók. A cookie-lapot át a fagyasztó, és hagyd, hogy körülbelül egy óra fázik. Ha a bogyók már fagyott, helyezze azokat egy zacskót, fagyasztó. Citromlé, hogy segítsen megőrizni a színes bogyók adhat meg.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Málna tippek

Fagyasztott málna leolvasztása gyorsan és könnyen hozzá a gabona, a joghurt vagy a palacsintát. Ezek kevert tejjel és turmixokat kevernek. Málna is, hogy érdekessége, hogy saláták.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat