Какво е Proactol?

Proactol е патентована влакно комплекс (NeOpuntia), което е 100 % органични и естествени, която свързва мазнините в стомаха и потиска апетита. Това е продукт, сертифициран медицинско изделие (MDD 93/42/ЕИО) за управление на теглото. Той се използва като решение за управление на теглото на помощ свръх тегло хора, за да управлявате теглото си.

Proactol Plus е новото име на марката и усъвършенствана версия на Proactol. Засилено новата формула работи по-ефективно и безопасно за насърчаване на загуба на тегло.

Съставки на Proactol

  • Влакно комплекс от Opuntia Ficus Indica
  • Калциев хидроген фосфат дихидрат
  • Микрокристална целулоза
  • Магнезиев стеарат
  • Повидон
  • Силициев диоксид

Всички съставки, използвани в proactol са 100 % естествени и непреработени. Те също са свободни от алергени, изкуствени оцветители, аромати, сол и консерванти.

Този дебел халки съдържа комплекс от две влакна, един не разтворими, други разтворими. Основната съставка е взета от кактус, наречен Opuntia ficus-indica.

Активната съставка е била проверена от Франция ECOcert SAS като източник на органични растения, не разтворители, използвани в добива, както и консервант безплатно. Великобритания вегетариански общество също го сертифицирани като 100 % зелена съставка, подходящ за вегетарианци и ГМО безплатен сертифициране.

Купувам Proactol Plus | Посетете Proactol Plus Официален сайт

Proactol функционира?

Да, тя работи. Proactol клинични проучвания показват, че тя помага да се обвърже до 27.4 % от хранителните мазнини в стомаха, което ги прави негоден за консумация и не може да бъде погълната на тялото, което води до естествени обезвреждане на такива мазнини с изпражненията. Като такъв по-малко холестерол мазнини се абсорбира в тялото.

Резултат витамин жлъчка сол проучване показва, че патентована влакна сложна съставка от Opuntia ficus-indica в Proactol хапчета за отслабване може да събира някои от жлъчните киселини и ги прави недостъпни за разграждането на липидите от панкреатична липаза. Това забавя процеса на храносмилането, като на потребителите, не се чувства гладен за по-дълго време, следователно намаляване на желанието за ядене, което води до по-малко храна се консумира.

Когато по-малко храна се поглъща заедно с повече мазнини, съдържащи се в храните се се отстранява, един естествено ще видите загуба в теглото. Средно Proactol помага на потребителите да губи 2-4 кг на седмица.

Купувам Proactol Plus | Посетете Proactol Plus Официален сайт

Как работи?

Proactol работи като дебел халки да обвърже хранителните мазнини в стомаха, му пречи да се абсорбира в тялото система, и следователно да позволим това да припадна естествено. След хранене, мазнини в храната ще плува свободно в горната част на стомаха. При контакт с хранителните мазнини, неразтворими влакна в хапчета ще обвърже с тях незабавно да образуват флуиден гел. Размерът на този гел е твърде голям, за да бъде погълната от тялото, затова тя ще бъде естествено предадена от системата на тялото.

Proactol plus също действа като потискащи апетита, за да се намали храна глад чрез забавяне процеса на храносмилането. Разтворими влакна в хапчета съчетавам с жлъчните киселини в стомаха да образуват много вискозна решение да се забави храносмилането и също така забавя усвояването на хранителна глюкоза в кръвта. Като резултат потребителите се чувстват пълно за по-дълго време, което в замяна резултати в намалени глад за храна, което води до по-малка консумация на храна.

В резултат на тези два процеса, а именно обвързване и изхвърляне на мазнините в храната, както и подтиснат апетит, естествено ще възникне загуба на тегло; по-специално когато се използва заедно със здравословен начин на живот, диета план и упражняване.

Купувам Proactol Plus | Посетете Proactol Plus Официален сайт

Съобщаваните странични ефекти от Proactol

  • редки изпражнения
  • флатуленция
  • дискомфорт в коремната област
  • храносмилане

Всички тези странични ефекти не са сериозни, нито се изисква хоспитализация. Няма дългосрочна или оттегляне нежелани събития са били някога документирани. Въпреки това като повече от десет хапчета в един ден може да причини стомашен дискомфорт, и след консултация с лекар е препоръчително. Влакно съставки в хапчета поема голяма част от водата в дебелото черво и това прави изпражненията, сухи и трудно да бъде елиминиран. За да избегнете запек, не забравяйте да пиете достатъчно вода, докато на Proactol.

Купувам Proactol Plus | Посетете Proactol Plus Официален сайт

Кой не трябва да използва Proactol?

Този продукт е определено не за хора с храносмилателни проблеми, стомашни проблеми, както и диабетици.

Как да се

Не забравяйте да се следват препоръките на дозиране, отпечатани на етикета на бутилката. Вземете 2-3 хапчета веднага след всяко основно хранене с чаша вода. Не превишавайте 9 хапчета на ден.

Proactol къде да купя

Proactol е само на разположение за продажба онлайн. Можете да го закупите от официалния си сайт.

Купувам Proactol Plus | Посетете Proactol Plus Официален сайт