Wat is Proactol?

Proactol is een gepatenteerde vezel complex (NeOpuntia) die is 100% biologische en natuurlijke, die bindt vet in de maag en onderdrukt de eetlust. Het is een product van de gecertificeerde medische hulpmiddelen (MDD 93/42/EEG) voor beheer van het gewicht. Het wordt gebruikt als een gewicht Managementoplossing om te helpen mensen over-gewicht voor het beheer van hun gewicht.

Proactol Plus is de nieuwe merknaam en de verbeterde versie van Proactol. De verbeterde nieuwe formulering werkt meer effectief en veilig bij de bevordering van gewichtsverlies.

Ingrediënten van Proactol

  • Vezel complex van Opuntia Ficus-Indica
  • Calcium waterstof fosfaat (dihydraat) p.a.
  • Microkristallijne cellulose
  • Magnesiumstearaat
  • Povidon
  • Siliciumdioxide

Alle ingrediënten gebruikt in proactol zijn 100% natuurlijk en niet-verwerkte. Ze zijn ook vrij van allergenen, kunstmatige kleuren, smaken, zout en conserveringsmiddelen.

Deze fat binder bevat een complex van twee vezels, een niet oplosbare, de andere oplosbaar. Het belangrijkste ingrediënt is ontleend aan een cactus Opuntia ficus-indica genoemd.

Het werkzame bestanddeel is geverifieerd door Frankrijk ECOcert SAS als biologische plantaardige bron, geen oplosmiddelen gebruikt in de extractie en conserveringsmiddel gratis. De UK Vegetarian Society ook gecertificeerd als 100% groene ingrediënt, geschikt voor vegetariërs en GGO-vrije certificering.

Kopen Proactol Plus | Proactol Plus officiële website

Proactol werkt?

Ja, het werkt. Proactol klinische studies is gebleken dat het hielp om te binden tot 27,4% van dieet vet in de maag, waardoor ze onverteerbare en kan niet opgenomen aan het lichaam worden, wat leidt tot natuurlijke verwijdering van dergelijke vetten samen met ontlasting. Als zodanig zijn minder vetten cholesterol in het lichaam worden geabsorbeerd.

De vitamine Bile Salt studie resultaat toont aan dat het gepatenteerde vezel complex ingrediënt van Opuntia ficus-indica in Proactol dieetpillen enkele van de galzuren verzamelen kan en ze niet beschikbaar voor de vertering van lipiden door alvleesklier-lipase maakt. Dit vertraagt de spijsvertering proces waardoor de gebruikers niet het gevoel honger voor een langere tijd dus het verlagen van de wens om te eten wat resulteert in minder voedsel wordt verbruikt.

Wanneer minder voedsel wordt geconsumeerd in combinatie met meer vetten die zijn opgenomen het voedsel wordt verwijderd, men zal natuurlijk een verloren zien in gewicht. Gemiddeld hielp Proactol haar gebruikers te verliezen 2-4 pond per week.

Kopen Proactol Plus | Proactol Plus officiële website

Hoe werkt het?

Proactol werkt als een fat binder te binden van vetten via de voeding in de maag, het verhindert het lichaamssysteem wordt geabsorbeerd en vandaar te laten passed out natuurlijk. Na het eten, zal vet in het voedsel vrij zweven boven aan de maag. Op contact de vetten via de voeding te komen, zullen de niet-oplosbare vezels in de pillen binden met hen onmiddellijk een vloeibare gel vormen. De grootte van deze gel is te groot om te worden geabsorbeerd door het lichaam, dus het natuurlijk zal worden doorgegeven uit het lichaamssysteem.

Proactol plus fungeert ook als een eetlustremmer te verminderen voedsel het hunkeren naar door de spijsverteringsproces te vertragen. De oplosbare vezels in de pillen combineren met galzuren in de maag te vormen een zeer viskeuze vloeistof te vertragen spijsvertering, en ook vertragingen het dieet glucose absorptie in de bloedstroom. Dientengevolge, voelen de consumenten full voor een langere tijd die in resultaten geretourneerd uit verminderde hunkeren naar voedsel leidt tot minder voedselconsumptie.

Als gevolg van deze twee processen, namelijk de bindende en de kwijting van vet in de voeding, alsmede onderdrukte eetlust, zal verlies van het gewicht van nature voorkomen; meer in het bijzonder wanneer het wordt gebruikt samen met gezonde levensstijl, op dieet zijn plan en oefening.

Kopen Proactol Plus | Proactol Plus officiële website

Gemelde bijwerkingen van Proactol

  • dunne ontlasting
  • winderigheid
  • buikpijn
  • indigestie

Deze bijwerkingen zijn niet ernstig noch hospitalisatie nodig zijn. Niet op de lange termijn of intrekking ongewenste voorvallen waren ooit opgenomen. Echter, met meer dan tien pillen per dag maagongemak kan veroorzaken, en overleg met een arts is aan te raden. De vezel ingrediënten in de pillen absorberen veel van het water in de darm en dit maakt de kruk droog en moeilijk te worden geëlimineerd. Om te voorkomen constipatie, zorg ervoor om genoeg water terwijl op Proactol te drinken.

Kopen Proactol Plus | Proactol Plus officiële website

Die moet niet Proactol gebruiken?

Dit product is zeker niet voor mensen met problemen met de spijsvertering, maagproblemen, en diabetici.

Hoe te te nemen

Zorg ervoor dat de aanbevelingen van de dosering afgedrukt op het etiket van de fles te volgen. 2-3 Pillen te nemen onmiddellijk na elke belangrijkste maaltijd met een glas water. Overschrijd niet 9 pillen in een dag.

Proactol waar te kopen

Proactol is alleen beschikbaar voor verkoop online. Je kan het kopen van haar officiële website.

Kopen Proactol Plus | Proactol Plus officiële website