Hvad er Proactol?

Proactol er en patenteret fibre komplekse (NeOpuntia) som er 100% økologiske og naturlige, som binder fedt på maven og undertrykker appetit. Det er et produkt af certificeret medicinsk udstyr (MDD 93/42/EØF) til vægt forvaltning. Det bruges som en vægt administrationsløsning til at støtte over-weight folk til at administrere deres vægt.

Proactol Plus er navnet på den nye brand og den forbedrede version af Proactol. Den forbedrede nye formulering fungerer mere effektivt og sikkert at fremme vægttab.

Ingredienser i Proactol

  • Fiber kompleks af Opuntia Ficus Indica
  • Calcium brint fosfat dihydrat
  • Mikrokrystallinsk cellulose
  • Magnesium stearat
  • Povidone
  • Silica

Alle ingredienser, der indgår i proactol er 100% naturlige og uforarbejdet. De er også fri for allergener, kunstige farvelægning, aroma, salt og konserveringsmidler.

Denne fedt projektmappen indeholder et kompleks af to fibre, en ikke-opløselige, de andre opløselige. Den vigtigste ingrediens er taget fra en Kaktus, kaldet Opuntia ficus indica.

Den aktive ingrediens er blevet bekræftet af Frankrig ECOcert SAS som økologisk vegetabilsk kilde, ingen opløsningsmidler i udvinding og konserveringsmiddel fri. UK Vegetarian Society bekræftet det også 100% grøn ingrediens, egnet til vegetarer og GMO-frie certificering.

Køb Proactol Plus | Proactol Plus officielle websted

Proactol fungerer?

Ja, det virker. Proactol kliniske undersøgelser viste, at det hjalp for at binde op til 27,4% af kosten fedtstoffer i maven, hvilket gør dem ufordøjelig og kan ikke optages til kroppen, fører til naturlige bortskaffelse af sådanne fedtstoffer med fæces. Som sådan er mindre kolesterol fedtstoffer bliver absorberet i kroppen.

Vitamin galde Salt undersøgelse resultatet viser, at den patenterede fibre komplekse ingrediens fra Opuntia ficus-indica i Proactol kost piller kan indsamle nogle af de galdesure salte og gør dem tilgængelige for foraskning af lipider ved portallymfeknuderne lipase. Det sinker fordøjelsessystemet processen at gøre brugerne ikke føle sig sulten i længere tid derfor sænke ønske om at spise, resulterer i mindre mad forbruges.

Når mindre fødevare indtages kombineret med flere fedtstoffer, der er indeholdt i fødevarerne, som fjernes, vil man naturligvis se en tabt i vægt. Gennemsnitligt hjulpet Proactol sine brugere mister 2-4 kg pr. uge.

Køb Proactol Plus | Proactol Plus officielle websted

Hvordan det virker?

Proactol fungerer som bindemiddel fedt at binde diætetiske fedtstoffer i maven, forhindrer det i at blive indlemmet i ordningen organ og dermed lade den gået naturligvis. Efter spiser, vil fedt i fødevaren flyde frit i toppen af maven. Efter kommer i kontakt med de diætetiske fedtstoffer, vil de ikke-opløselige fibre i pillerne binde dem straks at danne en flydende gel. Størrelsen af denne gel er for stor til at blive absorberet af organet, derfor, vil det naturligvis være bestået ud af kroppen-systemet.

Proactol plus fungerer også som en appetit suppressant at reducere fødevarer cravings ved at forsinke processen fordøjelse. De opløselige fibre i pillerne kombinere med galdesure salte i maven til at danne en meget tyktflydende løsning at bremse fordøjelse og også forsinker den diætetiske glucose absorption i blod strøm. Forbrugerne føler således fuld i længere tid som i returnere resultater i reduceret cravings for levnedsmidler, der fører til mindre fødevareforbrug.

Som resultat af disse to processer, nemlig den bindende og udledning af kosten fedt samt undertrykte appetit, vil vægttab naturligvis forekomme; især når det bruges sammen med sund livsstil og dieting plan og udøvelse.

Køb Proactol Plus | Proactol Plus officielle websted

Rapporterede bivirkninger af Proactol

  • løs stole
  • tarmluft
  • Abdominal ubehag
  • forstoppelse

Alle disse bivirkninger er ikke alvorlig heller ikke er hospitalsindlæggelse nødvendig. Ingen langsigtet eller tilbagetrækning uønskede hændelser blev aldrig dokumenteret. Dog tager mere end ti piller på en dag kan forårsage mave gener, og samråd med en læge er tilrådeligt. Pillerne fiber ingredienser optager meget vand i bowel og dette gør fæces, tørt og svært at blive elimineret. Sørg for at drikke nok vand på Proactol, for at undgå forstoppelse.

Køb Proactol Plus | Proactol Plus officielle websted

Hvem bør ikke bruge Proactol?

Dette produkt er bestemt ikke for folk med fordøjelses problemer, mave problemer og diabetikere.

Hvordan til at tage

Sørg for at følge dosering anbefalinger på etiketten af flasken. Tage 2-3 piller straks efter hver vigtigste måltid med et glas vand. Ikke overskride 9 piller om dagen.

Proactol hvor kan man købe

Proactol er kun tilgængelig til salg online. Du kan købe det fra sin officielle hjemmeside.

Køb Proactol Plus | Proactol Plus officielle websted