Punaiset vadelmat eivät ole vain herkullisia fruit–they on suuri ravintoarvo. Vain kerran saatavilla keskikesällä vadelmat voidaan nyt nauttia tuoreita, kuivattuja tai pakastettuja ympäri vuoden.

Ravintoarvo vadelmia

Punainen vadelmat ovat erittäin runsaasti ravintokuitua. Jopa 20 prosenttia niiden kokonaispainosta koostuu kuitu. Ne ovat myös hyvä lähde C-vitamiinia, B-vitamiineja, foolihappoa, mangaani, kuparia, magnesiumia ja rautaa. Kupillinen punaiset vadelmat tarjoaa puoli suositeltu päiväannos C-vitamiinia, 60 prosenttia mangaania RDA ja 33 prosenttia kuitua RDA-arvo.

Syö kuppi punainen vadelmat tarjoaa sinulle tämän ravintoarvo ja sinun vain kuluttaa 60 kaloria.

Klikkaa tästä ostaa vadelma purkaa

Terveys edut vadelmia

Punainen vadelmat ovat runsaasti antioksidantteja ja polyfenolit ja ORAC arvo ja 4900.They sisältävät runsaasti yhdiste, ellagic acid, polyphenol arvostettuja anticarcinogenic ominaisuudet tunnetaan ovat. Tutkimus osoittaa, että tämä kasvi fenoli voi olla tehokas syövän ehkäisijä ja estäjä. Elligic happo tiedetään sitoa syöpää aiheuttavia kemikaaleja näköistystä passiivinen.

Punainen vadelmat ovat korkeat Antosyaanit, näitä kutsutaan flavanoid yhdisteet on. He ovat vastuussa marjat punainen väri. Antosyaanit ovat osoittaneet suojella kehoa sydän-ja verisuonisairaudet ja dementian. Ne ovat myös hyödyllisiä laskimot ja verenkiertoelimistön. On syytä huomata, että saada näitä yhdisteitä koko elintarvikkeet, kuten punaisia vadelmia näyttäisi olevan enemmän hyötyä että ottamassa niitä täydentää muodossa.

Lehdet punainen vadelma kasvi on käytetty lääkkeenä sukupolville. Yleensä täynnä teetä, punainen vadelma lehtiä on käytetty helpottamaan oireita vilustuminen, kipeä kurkku ja ripulin.

Klikkaa tästä ostaa vadelma purkaa

Valinta

Vadelmat mennä huonosti hyvin nopeasti. Tuoreet vadelmat tulisi nauttia päivän ostaa. Valitse marjoja, jotka ovat vakaasti, ja on rikas, syvä väri. Vältä marjoja, jotka ovat pehmeitä tai jotka osoittavat merkkejä mustelmia tai multaa.

Varastointi

Koska vadelmat kadotukseen niin nopeasti, hoito on otettava varastointiolosuhteissa. Poista marjat astiaan ja heittää pois mustelmilla tai homehtunut niistä. Tämä estää epäpuhtaat muut. Laita vadelmat takaisin säiliöön pesemätön ja säilytä jääkaapissa kaksi vuorokautta.

Punainen vadelmat tallentamista pakastimeen asti vuodessa. Jäädyttää vadelmia, pese ja varovasti kuivaa paperia avulla. Seuraavaksi levitä vadelmat uunipellille, joten älä väkijoukkojen marjoja. Siirtää cookie levyt pakastimeen ja anna niiden noin tunnin jäädyttää. Kun marjat ovat jäätyneet, aseta ne pakastin laukku. Voit lisätä sitruunamehu auttaa säilyttämään niiden väri marjoja.

Klikkaa tästä ostaa vadelma purkaa

Vadelmat vinkkejä

Jäädytetyt vadelmat sulattaminen nopeasti ja voi helposti lisätä muroja, jogurttia tai lettuja. Ne voivat maito ja sekoitetaan smoothie. Vadelmia tee mielenkiintoinen lisäksi salaatteja.

Klikkaa tästä ostaa vadelma purkaa