Rdeče vino in nekaj v rdeče vino pozval resveratrol lahko srce zdravo. Izvedeti dejstva in hype, glede rdečem vinu in njen vpliv na vaše srce.

Rdeče vino v zmernih količinah, je dolgo bila misel kot srce zdravo. Alkohol in nekaterih snovi v rdeče vino, imenovanih antioksidanti lahko pomagajo preprečiti bolezni srca s povečanjem ravni dobro holesterola in ščiti pred poškodbami arterije.

Medtem ko novice o rdečem vinu sliši veliko, če boste uživali kozarec rdečega vina z večerjo, zdravniki so pozorna na spodbujanje kdorkoli začne piti alkohol. To je zato, ker preveč alkohola lahko imajo veliko škodljivih učinkov na vaše telo.

Še vedno mnogi zdravniki strinjajo, da nekaj v rdeče vino zdi, da bi vaše srce. Je možno, da so antioksidanti, kot so Flavonoidi ali snov, imenovano resveratrol, srčno-zdravo koristi.

Kako je rdeče vino srce zdravo?

Rdeče vino se zdi, da še bolj srčno-zdravo koristi kot druge vrste alkohola, vendar je možno, da rdeče vino ni nič bolje kot pivo, belega vina in alkoholnih pijač za zdravje srca. Ni še jasnih dokazov rdeče vino je boljše kot druge oblike alkohola, ko gre za morebitne srčno-zdravo koristi.

Antioksidanti v rdeče vino imenovanih polifenoli lahko zaščitite obloge krvnih žil v srcu. Polifenolov, imenovano resveratrol je ena snov v rdeče vino, ki je dobila pozornost.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Resveratrol v rdečem vinu

Resveratrol lahko ključna sestavina v rdeče vino, ki preprečuje poškodbe krvnih žil, zmanjšuje slab holesterol in preprečuje nastanek krvnih strdkov.

Večina raziskav na resveratrol je bilo storjeno na živalih, ne ljudi. Raziskave na miših, ki so dana resveratrol predlaga, da antioksidant lahko tudi zaščititi pred debelost in diabetes, ki sta močni dejavniki tveganja za bolezni srca. Vendar pa te ugotovitve so poročali samo pri miših, ne pri ljudeh. Poleg tega dobili isti odmerek, Resveratrol, uporabljena v študijah, miši, oseba bi morali piti več kot 60 litrov rdečega vina, vsak dan.

Nekatere raziskave kažejo, da resveratrol lahko povezana z zmanjšano tveganje za vnetje in strjevanja krvi, ki lahko privede do bolezni srca. Potrebnih je več raziskav, preden je znano ali resveratrol je bil vzrok za zmanjšano tveganje.

Resveratrol v grozdju, dodatkov in drugih živil

Resveratrol v rdeče vino prihaja iz kože grozdja, ki se uporablja za izdelavo vina. Ker rdeče vino se fermentira s kože trte dlje, kot je vino, belo, rdeče vino vsebuje več resveratrol. Preprosto jedo grozdje, ali pitje grozdnega soka, so bili predlagani kot ena način, da se resveratrol brez pitja alkohola. Rdeče in vijolične grozdnih sokov imajo lahko nekatere iste srčno-zdravo koristi rdečega vina.

Druga živila, ki vsebujejo nekatere resveratrol so arašidi, borovnice in brusnice. Znano je še kako koristno jedo grozdje ali drugih živil, bi lahko primerjali s pitno rdeče vino, ko gre za spodbujanje zdravja srca. Znesek resveratrol v hrano in rdeče vino zelo razlikuje.

Resveratrol dodatki so na voljo tudi. Medtem ko raziskovalci niso našli nobene škode v ob resveratrol dopolnila, večina resveratrol v dopolnila ne absorbira vaše telo.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Kako alkohol pomaga srcu?

Različne študije so pokazale, da zmerne količine vseh vrst alkohola koristi svoje srce, ne samo alkohol najdemo v rdeče vino. To je misel, da alkohol:

  • Postavlja lipoprotein visoke gostote (HDL) holesterola, dober holesterol
  • Zmanjšuje nastajanje krvnih strdkov
  • Pomaga pri preprečevanju arterije škodo zaradi visoke ravni lipoproteinov nizke gostote (LDL) holesterola, slab holesterol

Piti v zmernih količinah – ali sploh ne

Morebitne srčno-zdravo koristi rdečega vina pogled mnogo obetajoč. Tisti, ki pijejo zmerne količine alkohola, vključno z rdečim vinom, se zdi, da imajo manjše tveganje za bolezni srca. Vendar pa je potrebnih več raziskav, preden vemo, ali je bolje za vaše srce, kot so druge oblike alkohola, kot so pivo ali žgane pijače rdeče vino.

Niti American Heart Association niti nacionalnih srca, pljuč, in krvi Institute priporočamo, da začnete pitje alkohola samo za preprečevanje bolezni srca. Alkohol lahko zasvoji in lahko povzroči ali poslabša druge zdravstvene težave.

Pitje preveč povečuje tveganje za visok krvni tlak, visoka trigliceridov, poškodbe jeter, debelost, nekaterih vrst raka, nesreč in drugih težav. Poleg tega redno pitje preveč alkohola lahko povzroči kardiomiopatija – oslabljena srčne mišice – pri nekaterih ljudeh povzroča simptome srčnega popuščanja. Če imate srčno popuščanje ali šibko srce, treba popolnoma izogibati alkoholu. Če ste vzeli aspirin vsak dan, naj preprečevanje ali omejevanje alkohola, odvisno od zdravnika. Ga tudi ne smete piti alkohola, če ste noseči. Če imate vprašanja o koristih in tveganjih alkohola, se pogovorite s svojim zdravnikom o posebnih priporočil za vas.

Če že pijete rdečega vina, to storijo v zmernih količinah. Zmerno pitje je opredeljena kot povprečno dve pijači na dan za moške in eno pijačo na dan za ženske. Meja za moške je višje, ker moški običajno tehta več in imajo več encimov, ki metabolizes alkohola kot ženske.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran