Rode wijn en iets in rode wijn genoemd resveratrol misschien wel gezond hart. Ontdek de feiten, en hype, met betrekking tot rode wijn en het effect ervan op uw hart.

Rode wijn, met mate, is lang gedacht als hart gezond. De alcohol en bepaalde stoffen in rode wijn genoemd antioxidanten voorkomen hart-en vaatziekten helpen kunnen door toenemende goede cholesterol en bescherming tegen slagader schade.

Terwijl het nieuws over rode wijn klinken geweldig zijn zou als u genieten van een glas rode wijn met uw avondmaaltijd, zijn artsen op hun hoede voor iedereen om te beginnen met het drinken van alcohol te stimuleren. Dat is omdat te veel alcohol kan hebben vele schadelijke effecten op je lichaam.

Nog, veel artsen eens dat iets in rode wijn wordt weergegeven om te helpen uw hart. Het is mogelijk dat antioxidanten, zoals flavonoïden of een stof genaamd resveratrol, hart-gezond voordelen hebben.

Hoe is de rode wijn hart gezond?

Rode wijn lijkt te hebben zelfs meer hart-gezond voordelen dan andere soorten alcohol, maar het is mogelijk dat rode wijn is niet beter dan bier, witte wijn of sterke drank voor de gezondheid van het hart. Er is nog steeds geen duidelijk bewijs dat rode wijn beter dan andere vormen van alcohol is als het gaat om hart-gezond mogelijke voordelen.

Antioxidanten in rode wijn genoemd polyfenolen kunnen helpen beschermen de bekleding van de bloedvaten in je hart. Een polyfenol genaamd resveratrol is één stof in rode wijn, dat aandacht heeft gekregen.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Resveratrol in rode wijn

Resveratrol mogelijk een belangrijk ingrediënt in rode wijn dat voorkomt u schade aan bloedvaten, vermindert de slechte cholesterol en voorkomt bloedstolsels.

Het meeste onderzoek op resveratrol is gedaan op dieren, niet mensen. Onderzoek in muizen gegeven resveratrol suggereert dat de antioxidant ook hen te beschermen tegen obesitas en diabetes helpen kan, die beide sterke risicofactoren voor hart-en vaatziekten zijn. Echter, deze bevindingen werden gemeld alleen in muizen, niet in mensen. Bovendien, als u op de dezelfde dosis van resveratrol gebruikt in de muizen studies, zou een persoon hebben om te drinken meer dan 60 liter rode wijn elke dag.

Sommige onderzoek toont aan dat resveratrol kan worden gekoppeld aan een verminderd risico van ontsteking en bloedstolling, die beide tot hart-en vaatziekten leiden kunnen. Meer onderzoek is nodig voordat het bekend of resveratrol de oorzaak voor de vermindering van het risico was.

Resveratrol in druiven, supplementen en andere voedingsmiddelen

De resveratrol in rode wijn komt van de huid van druiven gebruikt om wijn te maken. Omdat rode wijn is gefermenteerd met druif skins langer dan witte wijn is, bevat rode wijn meer resveratrol. Gewoon eten van druiven, of het drinken van druivensap, is voorgesteld als een manier om resveratrol zonder het drinken van alcohol. Rode en paarse druiven sappen wellicht sommige van dezelfde hart-gezond voordelen van rode wijn.

Andere voedingsmiddelen die sommige resveratrol bevatten omvatten pinda’s, bosbessen en veenbessen. Het nog niet bekend hoe voordelig eten druiven of andere levensmiddelen kunnen worden vergeleken met het drinken van rode wijn als het gaat om de bevordering van de gezondheid van het hart. Het bedrag van resveratrol in voedsel en rode wijn kan sterk verschillen.

Resveratrol supplementen zijn ook beschikbaar. Terwijl onderzoekers niet hebben schade gevonden in het nemen van resveratrol supplementen, kan niet de meeste van de resveratrol in de supplementen door uw lichaam worden geabsorbeerd.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Hoe werkt alcohol het hart helpen?

Verschillende studies hebben aangetoond dat matige hoeveelheden van alle soorten alcohol je hart, profiteren niet alleen alcohol gevonden in rode wijn. Het heeft gedacht dat alcohol:

  • Verhoogt high-density lipoproteïne (HDL) cholesterol, de goede cholesterol
  • Vermindert de vorming van bloedstolsels
  • Helpt voorkomen dat slagader schade veroorzaakt door hoge niveaus van cholesterol low-density lipoprotein (LDL), de slechte cholesterol

Drink met mate — of helemaal niet

Rode wijn potentiële hart-gezond voordelen zien er veelbelovend uit. Degenen die drinken van matige hoeveelheden alcohol, met inbegrip van rode wijn, lijken te hebben een lager risico op hart-en vaatziekten. Echter, is meer onderzoek nodig voordat we weten of rode wijn beter voor je hart is dan andere vormen van alcohol, zoals bier of sterke drank.

Noch de American Heart Association, noch de National Heart, Lung, en bloed Instituut raden dat u beginnen het drinken van alcohol gewoon om te voorkomen dat hart-en vaatziekten. Alcohol kan worden verslavend en kan leiden tot of andere gezondheidsproblemen verergeren.

Te veel drinken verhoogt uw risico van hoge bloeddruk, hoge triglyceriden, leverschade, obesitas, bepaalde vormen van kanker, ongevallen en andere problemen. Bovendien, veroorzaken regelmatig drinken van teveel alcohol cardiomyopathie — verzwakt hartspier — symptomen van hartfalen veroorzaken bij sommige mensen. Hebt u hartfalen of een zwak hart, moet u Vermijd alcohol volledig. Als u dagelijks aspirine nemen, moet u vermijden of beperken van alcohol, afhankelijk van uw arts advies. Je moet niet ook alcohol drinkt als je zwanger bent. Hebt u vragen over de voordelen en risico’s van alcohol, praat met uw arts over specifieke aanbevelingen voor u.

Als u al rode wijn drinken, doen met mate. Matig drinken wordt gedefinieerd als een gemiddelde van twee drankjes per dag voor mannen en een drink een dag voor vrouwen. De limiet voor mannen is groter omdat mannen over het algemeen meer wegen en meer van een enzym dat alcohol metaboliseert hebben dan vrouwen.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website