Rødvin og noget i rød vin kaldet resveratrol kan være hjertet sundt. Find ud af de kendsgerninger og hype, vedrørende rødvin og dens indvirkning på dit hjerte.

Rødvin i moderation, har længe været tænkt på som hjertet sundt. Alkohol og visse stoffer i rød vin kaldet antioxidanter kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme ved stigende god kolesterol og beskytter mod artery skader.

Mens nyheder om rødvin lyder fantastisk Hvis du nyder et glas rødvin med dit aftenmåltid, er læger forsigtig med at tilskynde nogen til at begynde at drikke alkohol. Det er da alt for meget alkohol kan have mange skadelige virkninger på din krop.

Stadig, mange læger er enig, at noget i rødvin synes at hjælpe dit hjerte. Det er muligt, at antioxidanter, Flavonoider eller et stof kaldet resveratrol, har hjerte-sund fordele.

Hvordan er rød vin hjerte sundt?

Rødvin synes at have endnu mere hjerte-sund fordele end andre typer alkohol, men det er muligt, at rødvin ikke er bedre end øl, hvidvin eller anvendelsesforhold for hjertet sundhed. Der er stadig ingen klare beviser, at rødvin er bedre end andre former for alkohol, når det kommer til mulige hjerte-sund fordele.

Antioxidanter i rød vin kaldet polyfenoler kan beskytte foring af blodkar i dit hjerte. En polyphenol kaldet resveratrol er ét stof i rødvin, der har fået opmærksomhed.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Resveratrol i rødvin

Resveratrol kan være en vigtig ingrediens i rødvin, der hjælper med at forhindre beskadigelse af blodkar, reducerer dårlige kolesterol og forhindrer blodpropper.

De fleste forskning om resveratrol er blevet udført på dyr, ikke mennesker. Forskning i mus givet resveratrol antyder, at antioxidant også kunne hjælpe med at beskytte dem fra fedme og diabetes, som begge er stærke risikofaktorer for hjertesygdomme. Disse undersøgelsesresultater blev dog rapporteret kun i mus, ikke i mennesker. Derudover ville en person for at få den samme dosis af resveratrol bruges i mus undersøgelser, har at drikke mere end 60 liter rødvin hver dag.

Nogle undersøgelser viser, at resveratrol kan knyttes til en reduceret risiko for betændelse og blod koagulationstid, som begge kan føre til hjertesygdomme. Er behov for mere forskning inden det vides, om resveratrol var årsagen til den reducerede risiko.

Resveratrol i druer, kosttilskud og andre fødevarer

Resveratrol i rødvin kommer fra huden på druer bruges til vin. Fordi rødvin er gæret med druer skind længere end i hvidvin, indeholder rødvin flere resveratrol. Bare spise druer, eller drikke druesaft, er blevet foreslået som en måde at få resveratrol uden at drikke alkohol. Rød og lilla druesaft kan have nogle af de samme hjerte-sund fordele ved rødvin.

Andre fødevarer, der indeholder nogle resveratrol omfatter jordnødder, blåbær og Tranebær. Det vides endnu ikke hvordan retmæssige spiseforstyrrelser druer eller andre fødevarer kan sammenlignes med drikke rødvin, når det drejer sig om at fremme hjerte sundhed. Mængden af resveratrol i mad og rødvin kan varierer meget.

Resveratrol kosttilskud er også tilgængelige. Mens forskerne ikke har fundet nogen skade i tager resveratrol kosttilskud, kan de fleste af resveratrol i kosttilskud absorberes af din krop.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Hvordan hjælper alkohol hjertet?

Forskellige undersøgelser har vist at moderate mængder af alle typer alkohol gavne dit hjerte, ikke kun alkohol findes i rødvin. Det har troede at alkohol:

  • Rejser high-density lipoprotein (HDL) kolesterol, det gode kolesterol
  • Reducerer dannelsen af blodpropper
  • Hjælper med at forhindre artery skader forårsaget af høje niveauer af low-density lipoprotein (LDL) kolesterol, den dårlige kolesterol

Drikker i moderation — eller overhovedet ikke

Rødvins potentielle hjerte-sund fordele ser lovende. Dem, der drikker moderate mængder alkohol, herunder rødvin, synes at have en lavere risiko for hjertesygdomme. Men mere forskning er nødvendig før vi ved om rødvin er bedre for dit hjerte end andre former for alkohol, øl eller spiritus.

Hverken American Heart Association heller ikke den nationale hjerte, lunge og blod Institut anbefaler at du starter drikke alkohol lige for at forebygge hjertesygdomme. Alkohol kan være vanedannende og kan forårsage eller forværre andre sundhedsproblemer.

Drikker for meget øger din risiko for højt blodtryk, højt triglycerider, leverskader, fedme, visse former for kræft, ulykker og andre problemer. Derudover drikker for meget alkohol regelmæssigt kan forårsage Kardiomyopati — svækkes hjertet muscle — forårsager symptomer på hjertesvigt i nogle mennesker. Hvis du har hjertesvigt eller et svagt hjerte, bør du undgå alkohol helt. Hvis du tager aspirin dagligt, bør du undgå eller begrænse alkohol, afhængigt af din læges Råd. Du kan også bør ikke drikke alkohol Hvis du er gravid. Hvis du har spørgsmål om fordele og risici ved alkohol, tale med din læge om specifikke anbefalinger for dig.

Hvis du allerede drikker rødvin, gøre det mådehold. Moderat drikke defineres som et gennemsnit af to drinks en dag for mænd og ét drikke om dagen for kvinder. Grænsen for mænd er højere, fordi mænd generelt vejer mere og mere af et enzym, der metabolizes alkohol end kvinder gør.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside