Seizoensgebonden veranderingen invloed zijn op het delicate evenwicht van de huid op uw handen? Heeft u last van uitzonderlijke droge handen in winters of olieachtige handen in zomers? Wij bieden u een gids over hoe om uw handen te beschermen tegen de ravage vernield door seizoensgebonden veranderingen. Seizoensgebonden Handverzorging moet een integraal onderdeel van uw schoonheid regime. Velen van ons gunstig verwaarlozing onze handen resulterend in saai hand van schrale of eeltige huid. Als we regelmatige zorg van onze handen nemen, we kunnen genieten van zachte, gladde en gezond ogende handen in elk seizoen.

Winter seizoen

Winterseizoen is waarschijnlijk een van de meest pijnlijke seizoenen voor uw handen te behandelen. Sommige van de meest voorkomende problemen tijdens dit seizoen zijn scheuren, droge huid, rimpels en zwakke nagels. Bij het omgaan met deze effecten er is een aantal winter crèmes en hand lotions beschikbaar in de markt. Gebruik de crèmes op een regelmatige basis te voorkomen chapping van de huid. Schuim met hand lotion uw handen elke keer dat u uw handen wassen. Als u last van gebarsten huid heeft, wrijf hand crème over uw handen en spullen die ze in hand handschoenen alvorens naar slaap te gaan.

Draag handschoenen wanneer u huishoudelijk werk om te voorkomen dat verdere schade aan uw huid van de hand doen. Handschoenen en wanten dragen wanneer u naar uit uw handen te beschermen tegen de barre weersomstandigheden. Massage je nagels met vaseline, nagel olie, cacaoboter of zelfs de vloeistof uit een vitamine e capsule elke avond voor het slapen om hen te houden roze met gezondheid gaan.

Zomer seizoen

Zomer seizoenen kunnen veroorzaken handen te branden blister of worden vlokkig. Gebruik een goede kwaliteit hand lotion speciaal ontworpen voor zomers. Veel verschillende merken van dergelijke hydraterende lotion zijn beschikbaar in de markt. Gebruik hand handschoenen terwijl wassen en drogen en chemicaliën van het reinigen van vloeistoffen leiden verdere schade aan uw handen tot kunnen.

Moesson seizoen

Gevolgen verschillende huidtypes kunnen moessons op verschillende manieren. Het regenseizoen kan eigenlijk uw huid droog en op de dezelfde tijd over-hydrate olieachtige huid. Er zijn vele hand care producten voor de bestrijding van deze symptomen, beschikbaar in de markt. Ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd en goed beschermd tegen infecties gemakkelijk verspreiden door regelmatig wassen van de handen.

Door het volgen van deze tips, kan u genieten van zachte, gloeiende en gezonde handen in elk seizoen.

Hand care tips

Beauty salons voor gezichtsbehandelingen of huid behandelingenu kan gaan, of met behulp van zelfgemaakte producten van de zorg van de huid te verzorgen van je gezicht, maar je kan hebben vergeten alles over uw handen. Uw handen moeten net zo veel zorg als je gezicht en je hoeft niet eens naar de salon van de schoonheid voor dit. Hier zijn een paar snelle tips over hoe de zorg voor uw handen.

Hand Care Tips

 • Altijd draag rubberen handschoenen wanneer u van plan te doen een huishoudelijk werk of tuinieren. Als uw handen worden blootgesteld aan te veel water, zeep, wasmiddelen, vuil of chemicaliën dan, kan de huid van uw handen gerimpeld en ruwe geworden.
 • Idealiter, moet u uw handen minstens 4 keer in een dag, vooral na het wassen hen hydrateren. Zelfs als u geen tijd maak er een gewoonte van hidratatie gaan uw handen voordat u naar bed’s nachts. Dit is net zo belangrijk als je tanden poetsen voordat u naar bed, elke nacht.
 • U kunt ook uw exfoliator gezicht op je handen. Dit zal helpen te verwijderen vuil en dode huid cellen, en voeden en verjongen van de huid van uw handen.
 • U kunt uw handen met badzout, na het wassen met zeep schrobben. Dit laat je handen piepende schoon. Vergeet niet te veel uitgeven sommige vochtinbrengende crème op je handen daarna.
 • Als u vette handen hebt, kunt u proberen wrijven maïsmeel op hen na hen te wassen met zeep.
 • Ga voor regelmatige manicures (professionele of zelfgemaakte) om uw handen en nagels in goede conditie.
 • Drink veel water en verse vruchtensappen. Eet een evenwichtige, laag-olie dieet.
 • Oefening regelmatig. Als u gezond en fit bent, zul je huid een gezonde gloed.
 • Als de huid van uw handen droog en vlokkig is — u kunt een beetje vaseline massage op uw handen voordat u naar bed gaan ‘s nachts. Nadat u dit hebt gedaan, kan je dunne katoenen handschoenen dragen. In de ochtend wakker en geniet van het zachte gevoel van uw handen.
 • Een snelle, eenvoudig te maken zelfgemaakte scrub voor uw hand zal helpen. Hier is het recept voor een verkwikkende zelfgemaakte hand scrub:

Ingrediënten voor de zelfgemaakte hand schrobben recept

 • Witte haver-1 eetlepel.
 • Honing-1 theelepel.
 • Water-½ kopje
 • Melk (vloeibaar, diepgekoeld)-1 eetlepel.

Hoe voor te bereiden de hand scrub

Nemen het water en de haver in een glas (Pyrex) vat. Kook het mengsel tot het water, volledig verdampt. Zorg niet te branden de haver. Schraap uit de well-boiled haver en zet het in een glazen kom. Voeg de melk en honing aan de gekookte haver en meng goed.

Het toepassen van de hand-scrub

 • Schoon uw handen met een milde zeep.
 • Pat die uw handen droog met een zachte handdoek.
 • De hand scrub, gelijkmatig, toepassen over je handen (vingers opgenomen).
 • Laat op gedurende 10 minuten.
 • Afwassen de hand scrub met lauw water.
 • Pat die uw handen droog met een zachte handdoek.
 • Neem een druppel amandel-en kleinbedrijf vochtinbrengende crème in uw handpalm. Massage in de huid van uw handen en vingers, met zachte maar stevige roterende bewegingen van uw vinger tips.
 • Gebruik deze hand schrobben twee keer per week voor de beste resultaten.
 • Deze hand scrub exfoliates, hydrateert en verjongt de huid van uw handen. Gebruik deze hand scrub, regelmatig, en geniet van de schone,
 • zachte en stevige gevoel van uw handen. (U kunt deze scrub voor uw voeten ook.)

Opmerking: Gebruik geen als u allergisch voor een van de ingrediënten bent