Als het gaat om fundamentele huidverzorging, zijn er beproefde en echte manieren om te verzorgen van uw huid. De kansen zijn, u een paar regels breken en uw huid kon kijken veel jonger dan het doet. Hier, delen ik hoe te behoorlijk voor uw huid, van de juiste manier te reinigen van uw gezicht, tot de beste moisturizers en zonneschermen.

Voordat we met de juiste dagelijkse 4-stap huidverzorging routine beginnen, moet u weten uw huidtype. Hoe u zorg voor uw huid is volkomen afhankelijk van het type van huid hebt: olieachtige, normal/combinatie, droge, gevoelige of zon-beschadigd. Ontdek wat huidtype hebt.

De basisstappen huidverzorging regime

Zuivering

Eenvoudig is het sleutelwoord. U moet vinden van een goede reinigingsmiddel dat uw huid reageert goed op, en stok mee. Zie de beste reinigingsmiddel voor uw huidtype.

Bij de drogisterij vindt u een goede reinigingsmiddel. Er is geen behoefte om 40 dollar uitgeven aan een fancy wassen. Vermijd bar zeep als ze de neiging om uitdrogen van de huid. Volgens Rona Berg, in haar boek, Schoonheid, een Franse cosmetica executive vertelde eens haar, Zeep moet alleen ooit uw huid van de nek touch down. Wij zijn het eens. Kies een romige reinigingsmiddel hebt u droge huid of een duidelijke reinigingsmiddel hebt u vette huid.

Wees voorzichtig niet te reinigen te vaak. Wassen in de nacht moet u doen. Als u een droge huid hebt, overwegen koude room zoals vijver van, die de Fransen gebruiken. Simpelweg toepassing crème, dan vegen, geen water nodig (als u hard water hebt kan worden vooral hard op de huid). De meeste vrouwen de voorkeur de methode water: warmwater vuil los te gebruiken en verstopte poriën. Gebruik een beetje dime en middelgrote reinigingsmiddel, dan spoelen met cool of lauw water. U zult ook willen opstijgen uw make-up met een goede make-up remover.

In de ochtend, een splash van lauw water is alles wat je nodig hebt (we vinden het is geweldig voor het verwijderen van overtollige olie uit uw nachtelijke hidratatie). Nooit uw gezicht wassen met warm of koud water (beide kunnen leiden tot gebroken haarvaten). Ook wees voorzichtig over overcleansing huid, zie u ondertekent uw huid zijn overcleansing.

Exfoliëren

Exfoliationis de stap overslaan de meeste mensen in hun wekelijkse huidverzorging routine. Maar geloof me, als u goed exfoliërende uw huid beginnen, zult u merken een bijna onmiddellijke verschil. Volgens Berg, een van de redenen mannen huid ziet er meer jeugdige dan vrouwen is omdat mannen de neiging om peeling dagelijks wanneer ze scheren. Er zijn verschillende manieren om peeling huid: microdermabrasie, chemische peelings en retinoïden.

In mijn artikel, Exfoliate, hoe ik al mijn tips en trucs om juiste afschilfering delen. Waarom u uit de loofah gooien moet inclusief.

Scrubs werk door het verwijderen van de bovenste laag van dode huidcellen die de neiging om saai uw teint. Zodra een week met een kit microdermabrasie houdt de huid gloeien het hele jaar door vinden we exfoliërende huid. Zorg ervoor dat u gebruik een zachte scrub met kleine korrels. Grote korrels in goedkope scrubs kunnen scheuren van de huid en veroorzaken meer kwaad dan goed. Mijn favoriete microdermabrasie kit is gemaakt door Lancome.

In het uur nodig is om een chemische peeling, kunt u vijf jaar opstijgen van je gezicht. Zich niet veroorloven het prijskaartje voor een maandelijkse peel? Proberen sommige over-the-counter schillen die in de loop van een maand werken. Ik verkies de MD huidverzorging.

Retinoïden (zoals Retin-A of de meer hydraterende Renova) ook werk door het verwijderen van de bovenste laag van dode huid cellen tijdens het genereren van ook collageen in de huid. Collageen van de huid structurele vezel is, zei dermatoloog Dennis Gross in O Magazine. Als we ouder worden, het breekt, lijnen en grote poriën maken. Huidverzorging deskundigen het oneens zijn over allerlei dingen, maar de meeste van hen beschouwen retinoïden zijn een wonder huid saver. Ik ben verslaafd aan Retin-A, die ik op mijn jaarlijkse jaunts halen in Mexico.

Moet u gebruiken een toner? Sommige mensen zweren bij toners, maar veel schoonheid deskundigen niet (ik heb eens gelezen een huidverzorging deskundig vordering, toners zijn alleen voor kopie machines). Toners zijn bedoeld om alle resterende sporen van olie, make-up en vuil te verwijderen, maar een goede reinigingsmiddel dit moet doen. Ik ben ervan overtuigd dat it ‘s to you. Als je de manier waarop die uw huid voelt met een toner. Kopen. Gebruiken. Geniet van het.

Hydrateren

Terwijl ik van ten minste een beroemde schoonheid redacteur die zwoer huid moisturizer hoeft niet weet, eigenlijk iedereen die ik heb gelezen is het niet eens en een onvermurwbaar gelovige in het. Een fundamentele wet van schoonheid is dat iedereen, ongeacht haar huidtype, moet hydrateren. Zelfs als uw huid olieachtig is, zal het profiteren van moisturizers. (De enige uitzondering is die met acne). Waarom? Moisturizers zegel vocht in huid (Berg noemt dit de Saran Wrap effect). Dus hoeveel moet u hydrateren? Uw huid zal u vertellen. Wanneer uw huid strak wordt, schreeuwt het om vocht. Wees voorzichtig niet te overmoisturize — dit kan verstoppen poriën.

Zijn oog crèmes nodig? Nou misschien. Sommige schoonheid deskundigen raden ogen crèmes. Waarom? De huid rond het oog bevat geen vetweefsel en is daarom zeer dun en vatbaar voor rimpels. Speciaal oog crèmes zijn geformuleerd om dikker dit gebied. Andere deskundigen (met inbegrip van de redactie van de schoonheid van Allure in hun nieuw boek) beweren nog net zo goed uw dagelijkse lotion werken rond de ogen.

Toepassing van zonnebrandcrème

O Magazine liep een artikel met interviews met verschillende top huid zorg deskundigen en dermatologen (check it out hier). Elke een van hen zei zonnebrandcrème was het belangrijkste deel van uw huidverzorging regime. Het was het geheim dat ze aan hun dochters doorgeven zou.

De nummer-1 oorzaak van rimpels is beschadiging door de zon, dus het is belangrijk om zonnebrandcrème uit uw vroege jaren gebruiken op zelfs in de winter en op bewolkte dagen. Een grote truc is om te kopen twee moisturizers: een voor nacht en een dag met UV-bescherming. Gebruik geen moisturizers met zonnebrandcrème bij nacht, de ingrediënten zijn niet bedoeld om te worden gebruikt 27/7 en huid kan verergeren. Bij het kiezen van een zonnebrandmiddel, zorg ervoor dat het Mexoryl (gevonden in mijn favoriete zonnebrandcrème La Roche Posay) of Helioplex, gevonden in Neutrogena producten bevat.