Onze drukke en hectische levensstijl die we leiden, de vervuiling van onze steden, onderstreept op het werk, dieet regimes, overslaan van maaltijden, gebrek aan uitoefening van alle harde gevolgen hebben voor onze huid. Toe te voegen aan deze onvermijdelijke omstandigheden zijn slechte gewoonten zoals roken en overmaat van koffie die onze huidcellen van water uitdrogen en vandaar tekenen van veroudering en duisternis van huid is vaak merkte in jongeren vandaag. Donkere kringen, vroege lijnen en rimpels en warmte kookt zijn zeer prominent in jonge personen meer dan 8 uur per dag werken.

Huid moet idealiter hebben een licht zure pH variërend van 5,4 tot 5,9. Wanneer de huiden pH buiten deze zone is, kan het interfereren met de normale huid functies, zoals bescherming tegen bacteriën en repareren of zelf te beschermen tegen schade dus één moet juiste zorg en passende maatregelen nemen.

 • De beste manier om te voorkomen dat veranderingen van de huid of te voorkomen dat schade door vrije radicalen op onze huid tonen is om te eten van een gezonde, voedzame, evenwichtige voeding met een heleboel wortelen, rode biet, tomaat en appels samen met 8-10 glazen water. Deze voedsel items geven de nodige voedingsstoffen aan onze huid.
 • Gebruik in plaats van het gebruik van zeep op het gezicht, een goede reiniger zoals het verwijdert vuil en roet van huid zonder over het drogen van de huid tijdens het verwijderen van talg en vetten.
 • Een goede zonnebrandcrème toepassen op gezicht en hals, bovenrug, armen en voeten. Een gelijkmatige laag toegepast 20minutes voordat gaan in de zon zeer effectief is om te voorkomen dat het looien. Een SPF 15 is goed genoeg voor onze Indiase huid, terwijl het doen van onze dagelijkse karweitjes. Tijdens het zwemmen en strand uitstapjes heeft een hogere SPF van 30 en hoger de voorkeur.
 • Als u een tan hebben verworven, zou een eenvoudig huid behandelen thuis te wrijven een mengsel van wrongel en gram bloem (Besan) dit wordt gebruikt voor de vette huid, terwijl voor de droge huid, we kunnen Meng papaya pulp met melk room (Malai) en twee druppels citroensap en laat plakken op de donkere gebieden voor 10 minuten voor Bad, het tweemaal of driemaal per week kunt u werken wonderen.
 • Kies altijd het juiste type van cosmetica afhankelijk van uw huidtype. Je kon doen een patch test eerst voor dubbele zekerheid.
 • Voor donkere kringen, hidratatie het onder oog huid is zeer belangrijk. Dit betekent geen zeep rond de ogen, alleen een milde gezicht wassen, en dan een vochtinbrengende crème met SPF kan worden toegepast in de ochtend. Een onder oog crème at night met vitamine c of e is een goede relaxant voor vermoeide ogen. Zelfs eenvoudige rose water binnen de ogen (2 druppels) kalmeert computer gespannen ogen.
 • Mondwater of munt na de lunch en het diner is een goede manier om slechte adem en bacteriën bij baai te houden.
 • Dagelijkse reiniging van de oren met een handdoek tijdens bad, en een keer per week met een oor bud voorkomt collectie van wax of oor problemen bijsnijden up.

Uw huid te beschermen deze zomer

Terwijl u geniet van uw tijd buiten deze zomer, maak er een prioriteit om jezelf te beschermen van huidkanker. Huid dat is beveiligd gemakkelijk kan worden beschadigd door ultraviolette (UV) straling van de zon. Hoewel blootstelling aan de zon op de huid maximaal 12 uur worden kan te tonen het volledige effect, het duurt zo weinig als 15 minuten voor UV-stralen worden schadelijke.

Waarom beschermen van je huid Is belangrijk

Volgens de Nationale Raad voor de huid kankerpreventieis huidkanker de meest voorkomende kanker in de Verenigde Staten. Echter, zijn de meeste gevallen van huidkanker te voorkomen. Met meer dan 2 miljoen mensen gediagnosticeerd met een vorm van kanker van de huid en het nummer blijft toenemen jaarlijks, is huidkanker een grote zorg. Hier zijn een paar feiten over waarom beschermen uw huid tegen kanker belangrijk is.

 • Medische kosten alleen voor de behandeling van kanker van de huid worden geschat op bijna 2 miljard dollar per jaar.
 • In 2009, waren meer mensen gediagnosticeerd met kanker van de huid dan met borst, prostaat, Long- en dikke darm kanker gecombineerd.
 • Ongeveer 1 in 5 Amerikanen zal ontwikkelen een vorm van kanker van de huid tijdens hun leven.
 • Melanoom (een type van kanker van de huid), is de tweede meest voorkomende vorm van kanker voor adolescenten en jonge volwassenen (15-29 jaar oud).

Hoe te te beschermen uw huid hele jaar

Het is niet alleen belangrijk voor het beschermen van uw huid in de zomer, maar elke dag van het jaar, vooral tijdens de lunch uur, wanneer de UV stralen zijn sterkste en doen de meeste schade. Of u nu in het zwembad, kunnen maaien van het gazon of spelen in de sneeuw, UV-stralen beschadigen uw huid, zelfs op de cloudiest dagen. De Centers for Disease Control and Prevention bieden een paar eenvoudige stappen die iedereen kan nemen om hun huid te beschermen tegen kanker.

 • Seek schaduw, vooral tijdens de lunch uur (10 uur – 4 p.m.).
 • Cover blootgesteld huid met kleding. Het is belangrijk om te weten huidkanker overal kan ontstaan dat de huid wordt blootgesteld aan de schadelijke stralen van de zon.
 • Draag een hoed met een brede rand voor het arceren van het gezicht, hoofd, oren en nek.
 • Zonnebril dragen dat wikkel rond en blokkeren zo dicht mogelijk bij 100% van zowel UVA en UVB stralen mogelijk.
 • Zetten zonnebrandcrème met sun protection factor (SPF) 15 of hoger en zowel UVA en UVB bescherming.
 • Gebruik het looien bed en zon lampen. De UV-stralen uit deze zijn net zo gevaarlijk als de UV-stralen van de zon.

Dit kan, en het hele jaar rond, maak er een punt om te onderwijzen anderen en gebruik uw kennis van de huid preventie. Houd u aan plan vooruit en altijd houden bescherming tegen de zon gemakkelijk toegankelijk in uw huis, auto of kind rugzak.