Anti-Aging regel

In een nieuwe Gemeenschap, die wijst op actieve levensstijl, zal er waarschijnlijk worden veel bewoners over uw leeftijd. Maar wat gebeurt er aangezien de tijd voorbijgaat? Ervan uitgaande dat de Gemeenschap blijft stabiel, zal er waarschijnlijk niet te veel jongere mensen in beweging de jaren. Kunt u overwegen die een bonus, maar onthoud dit: na verloop van tijd uw beste vrienden en kennissen waarschijnlijk zullen degenen binnen de Gemeenschap, vooral als uw levensstijl meer wordt geregeld. Dit is iets om te overwegen van tevoren.

De levensduur is toegenomen door 27 jaar in de afgelopen eeuw. Die bonus jaar vertegenwoordigen een lange tijd om te leven in een situatie waar het overheersende onderwerpen van gesprek, uiteindelijk, zal over pijn, pijn, welke buurman is in het ziekenhuis of die stierf vorige week, en welke weduwnaar is voor het grijpen, en wat is zijn favoriete braadpan. De werkelijkheid is dit: als u op midlife en u ervoor kiest om te scheiden zelf in een senioren-omgeving, het virus oldness krijgt u eerder vroeger dan later.

Jonge mensen, als irriterend zoals ze vaak worden kunnen, kunnen ook open, patiënt, soort, begrip en tolerant. Voor mij is een van de geneugten van werken de mogelijkheid om te communiceren met jongeren. Op meer dan één gelegenheid, heeft hun aanwezigheid geholpen me verlichten up op ongeduld en crankiness. U betalen niet voor dat soort therapie!

Blootstelling aan jonge mensen is van essentieel belang als u wilt verbreden je wereldbeeld en blijven met wat buiten uw wereld en de cirkel van vrienden gebeurt er. U kan niet goedkeuren van wat je ziet en hoort, maar het u helpen omgaan met de werkelijkheid iets dat oudere mensen vaak een harde tijd omgaan met hebben.

Zet jezelf bewust waar de jongere mensen zijn. Nemen of aan de lokale gemeenschap college klassen leren. Deelnemen aan organisaties die niet door leeftijd, dat wil zeggen alleen-senioren scheiden doen of alleen boomers-groepen. Vrijwilliger te mentor tieners die van uw wijsheid en ervaring profiteren kan.

Inderdaad, als je een keuze hebt, kies uw vrienden, medewerkers en leefomgeving zorgvuldig als je leeftijd. Ze kunnen en zijn van invloed op hoe goed je leeftijd en de kwaliteit van uw leven.

Top tien Anti-Aging regels

Niet een karikatuur van wat u bij 20 of 30 waren geworden. Vrouwen die zich schuldig maken aan dit vaak de look die ze hadden toen ze hun meest aantrekkelijke voelde dragen. Bovendien, vrouwen vandaag zijn meer actieve en levendige in hun 40′s 50′s 60′s 70′s en verder dan ooit tevoren. Anti-Aging zelfzorg is de sleutel tot het zelfvertrouwen en een gezonde levensstijl.

1. De manier waarop u uw garderobe update update uw make-up.

Als een vrouw rijpt, verzorging en make-up toepassing veranderingen van de huid, maar ze altijd hand in hand gaan maken van schoonheid. Meer gerichte aandacht voor skin care is in orde. Minder is meer als het gaat om make-up. Make-up moet worden toegepast en kleuren op een manier dat helpt lift het gezicht om u te laten kijken jonger en aantrekkelijker moeten worden gekozen. Uw cosmetica mag nooit worden gebruikt als iets te verbergen achter, eerder uw make-up en huid zorg moet worden gebruikt om te verbeteren en het accent van de volwassen schoonheid die u zijn geworden.

2. Leeftijd sierlijk en u zult altijd blijven jeugdige.

Liefde jezelf. Niet in een narcistische zin, maar in een geest van dankbaarheid voor de wonderbare lichaam en uw hebben gekregen. Degenen die waarderen wat ze hebben minder kans om te genieten van voedsel, alcohol en tabak misbruik, en zijn minder waarschijnlijk verwaarlozing oefening en andere anti-aging tactiek.

3. Geloven het is mogelijk om te controleren het verouderingsproces.

Deze regel is niet gemakkelijk te aanvaarden omdat het leven eindig is. Je kijkt naar hoe familie, vrienden en collega’s leeftijd, en niet een van hen is jonger. Dat betekent echter niet dat het is niet mogelijk om te zetten oud op greep. We hebben een mentaliteit de aarde is plat over het verouderingsproces. De realiteit is, hebben wij meer controle dan we denken.

Als je kunt geloven het is mogelijk oude in de wacht gezet en vervolgens visualiseren hoe u wilt wanneer u 60, 70 en verder. U moet een duidelijk beeld van wat u wenst en plegen om making it happen. Dat engagement de keuzes die u maakt rijden zal over hoe je leven, denken en zich gedragen.

4. Ontwikkel uzelf over een gezonde levensstijl anti-aging wat.

Altijd onthouden, uw gezondheid is uw nummer een prioriteit. Niets zaken meer. U moet weten zo veel over vitaminen zoals u over uw favoriete TV persoonlijkheden weet. Het is niet werken, het is een spannende reis. Las veel-doen niet klink op de overtuigingen van elke één gezondheid goeroe. Neem de tijd. Alles wat die je leest evalueren. Wees klaar om overtuigingen te veranderen wanneer het is duidelijk dat iets anders maakt meer zin.

5. Een traditioneel opgeleid arts vinden.

Een traditioneel opgeleid arts die expertise in anti-aging voeding en anti-aging medicine heeft vinden. Dit zal u helpen bereiken uw doel. Een ander Let op: niet vallen in liefde met uw anti-aging arts. Andere artsen weten zelfs meer en het is passend om te winkelen rond totdat je iemand vinden die echt in harmonie met uw denken en aanpak van anti-veroudert is.

6. Deelnemen aan strenge geestelijke beheer.

Niet meer negatieve dat zelf praten zoals Ik moet worden oud, of Ik te oud om te doen dat niet meer ben of Ik ben verliezen. Uw onderbewust is uw gehoorzaam dienaar. Het luistert naar alles wat u zeggen of denken over jezelf en zal helpen krijg je het denkt waar dat u wilt gaan, sneller dan je kunt voorstellen.

7. Controle lui, menselijke natuur.

Zelfs als het is tien minuten lopen, doen op een regelmatige basis. Zich niet inlaten met geestelijke discussie over wordt ook moe of sommige andere excuus. Doe het nou maar. Als middelbare leeftijd controle benaderingen gedachten over recht. Niet verwachten of toestaan van anderen om voor u doen wat u zijn in staat te doen voor jezelf. Onnodige afhankelijkheid is egoïstisch, kostbaar tot gevoel van eigenwaarde en achteruitgang versnelt.

8. Vermijd negatieve milieu.

Laat geen negatieve opmerkingen van anderen over uw verschijning, gezondheid of activiteiten te gooien je off track. Een kogelvrij attitude ontwikkelen over jezelf. Wanneer u wordt gevraagd hoe u uw antwoord zijn altijd moeten worden, Ik ben geweldig en geloven dat u bent!

9. Houd een lopend inventaris van uw jeugdige kenmerken.

Alleen u kunt bepalen wat ze zijn, en de beste manier om te ontdekken wat u de meeste waarde is om te observeren oude mensen. Wat doen ze, of hoe ze leven, denken of gedragen dat u overwegen oude? Wanneer u welke jeugdige kenmerken zijn belangrijk voor u beslist, zorg ervoor om te blijven concentreren op wat u wilt bereiken.

10. Niet met pensioen.

Als u gezond bent, u kan niet met pensioen als wil een fantastische tweede leven op 60, 70 en verder. Pensioen versnelt daling en een levensstijl armoede-niveau. Door leeftijd hebben 50 uiterlijk een plan van de uitgang in plaats, dus op 60 of 65, kun je op een tweede carrière, ga terug naar school, of een nieuw bedrijf starten.

Als u hebben genomen zorg van jezelf vroeg in het leven, moet je in redelijk goed tot uitstekend gezondheid later klaar voor meer dan een schommelstoel, bingogames of een verpleeghuis.