Ce este Kril ulei?

Krill sunt mici crustacee creveţi-ca marine care aparţin genul Euphausia. O anumită specie, krill Antarctic (Euphausia superba), este folosit pentru a face ulei de krill, care recent s-a dovedit a fi superioare în conţinutul de elemente fertilizante faţă de ulei de peşte în mai multe moduri.

În cazul în care provin din ulei de Krill?

După cum sugerează şi numele, Antarctic krill pot fi găsite în Oceanul Antarctic, de asemenea, cunoscut ca Oceanul de Sud. Acest lucru este Oceanul înconjurătoare Antarctica şi kril din această zonă sunt recoltate pentru producerea de ulei de krill, precum şi pentru utilizarea în acvacultură.

Beneficii de ulei de kril

Există trei componente nutritive majore de ulei de kril. La fel ca ulei de peşte, ulei de krill contine un nivel ridicat de acizi graşi omega 3. Prin urmare, nici un beneficiu de ulei de peşte, de asemenea, se aplică ulei de kril. Cu toate acestea, ulei de krill, de asemenea, conţine componente absente din ulei de peşte omega 3 fosfolipide, cat si un tip de antioxidant cunoscut ca Astaxantin.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Beneficii de ulei de kril pentru culturism

Acizii graşi Omega 3 au fost stabilite pentru a fi benefice pentru culturism, din cauza anabolice proprietăţile lor şi potenţialul de a creşte puterea musculare. Mai multe detalii pot fi găsite în articolul nostru Omega 3 beneficii pentru Bodybuilding. Omega 3 au, de asemenea, efecte anti-inflamatorii, care este benefic pentru recuperare şi sprijinul comun.

Beneficii de ulei de kril ca un Antioxidant

Antioxidantii sunt benefice pentru mai multe motive, inclusiv potenţial accelerarea ori de recuperare şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate.

Kril ulei de beneficiile pentru sănătate generală

Există dovezi care să sugereze că uleiul de kril este superioară faţă de ulei de peşte atunci când vine vorba de îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Un studiu a constatat că, atunci când având în vedere egal sau chiar la doze mai mici, ulei de kril a fost capabili de a îmbunătăţi mai bine nivelurile sanguine de colesterol, glucoză şi trigliceride în comparaţie cu ulei de peşte. Aceasta implică faptul că uleiul de kril este mai bine pentru sănătatea inimii, şi este un tratament mai bun pentru boli cardiovasculare comparativ pentru ulei de peşte.

Beneficii de ulei de kril pentru sindromul Premenstrual

Sindromul premenstrual sau PMS este o condiţie suferite de unele femei în timpul perioadelor înainte de menstruaţie lor. Se caracterizează prin crampe dureroase şi un simptome emotionale. Deşi nu este medical dăunătoare, simptome pot fi foarte severe şi pot face unele femei ţintuit la pat. Un studiu a arătat că uleiul de kril a fost foarte eficient în tratarea PMS, inclusiv durerea şi emoţională supara, şi efectele sale au fost superioare cu cea a unei doze echivalente de ulei de peşte.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Kril ulei negative & efecte secundare

Un dezavantaj potenţiale la uleiul de kril este preţul său. Chiar dacă ulei de krill pot fi mai eficiente decât uleiul de peşte, în general, este semnificativ mai scump decât suma echivalentă de ulei de peşte.

Kril este sigur pentru consum şi, în general, fără efecte secundare grave atunci când luate la dozele recomandate. Spre deosebire de ulei de peşte, ulei de krill tinde să nu determina reflux sau alte probleme gastro-intestinale. Cu toate acestea, acesta a fost raportat că poate provoca oiliness a pielii.

Kril ulei recomandat doze şi calendarul Ingredient

Doze de un gram de ulei de krill au fost găsite pentru a fi eficiente pentru scăderea colesterolului si imbunatatirea simptomelor PMS. De aceea este recomandat pentru acest ingredient. În general, ulei de krill suplimente veni în mai mici de servire dimensiuni faţă de capsule ulei de peşte. Acestea pot fi luate în întreaga zi în timpul meselor.

Suplimente de ulei de kril

Kril ulei pot fi găsite ca un supliment de sine stătătoare sub formă de capsule. Din cauza efectelor sale anti-inflamatorii, pot fi găsite în unele suplimente de sprijin comun. Neptun krill oil (NKO) este o formă patentat de ulei de krill, care este frecvent întâlnite în suplimente de ulei de kril sus. Este un brand care a fost bine studiat şi de aceea este recomandat sub formă de ulei de kril.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial