Meer dan tweezed hoge wenkbrauwen zijn passe. Sterke wenkbrauwen kijken klassiek en definitie te geven aan onze amandelvormige ogen. Als uw wenkbrauwen zijn meer dan geplukt je kan hebben om te wachten zo lang als twee maanden de tijd om laat het haar terug groeien. Vraag uw schoonheidsspecialiste om u een gebogen / gevleugelde vorm in plaats van een afgeronde kijken. Als je wenkbrauwen te dun, in te vullen met een wenkbrauw potlood, op zoek naar een donker bruin in plaats van een zwarte wenkbrauw potlood. Vul het gebied met tin lichte slagen in de richting van de haargroei. Vervolgens kam je wenkbrauwen met een wenkbrauw penseel met behulp van opwaartse bewegingen. Afwerking van de look met sweep van duidelijke mascara of een wenkbrauw gel over je wenkbrauwen.

Dit najaar, als je geweest bent bladert door het septembernummer problemen, heb je waarschijnlijk gemerkt een schare van borstelige wenkbrauwen-modellen en beroemdheden die doet denken aan Brooke Shields à la "The Blue Lagoon" en Madonna tijdens haar 'Like A Virgin "dagen .

Nou, je ogen niet parten speelt op je.

Een nieuwe school van in-your-face bogen ontstaan over de herfst van 2010 start-en landingsbanen van Prada, Thakoon, Balenciaga, Narciso Rodriguez en Marni. En trendsetters als Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, en Scarlett Johansson zijn allemaal gespot met scherpe wenkbrauwen.

"Ik denk dat wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste kenmerken van het gezicht. Of het nu was in de jaren '40 of de jaren '90 of nu, altijd weer de kop opsteken wenkbrauwen en tonen ons waarom ze belangrijk zijn ", zegt CoverGirl celebrity make-up artiest Molly Stern. "In een gedurfde voorhoofd ligt de kracht en het karakter van het gezicht."

Hoewel deze daling make-up trend lijken te zijn een beetje mannelijk, de frisse kijk op deze look heeft een vrouwelijke en flatterend beroep dat eenvoudig opnieuw, volgens de MAC Cosmetics senior kunstenaar Romero Jennings.

"Het belangrijkste om te onthouden wanneer gaan brutaler is om ervoor te zorgen altijd kiezen voor een wenkbrauw potlood of poeder dat is een tint lichter dan kleur je eigen voorhoofd voor een modern, laagdrempelig voorhoofd dat er niet uitziet gedateerd", zegt Jennings.

Te popelen om te breken onze wenkbrauwen potloden, StyleList belast make-up artiest Emily Kate Warren om deze start-en landingsbaan mal ziet er in draagbare, vet wenkbrauwen op een echte vrouwen – namelijk, Amy Preiser, associate editor bij ShelterPop.

Zoals je kunt zien in de foto hieronder, vet wenkbrauwen zijn een gemakkelijke manier om een grote impact aanpassen aan je eigen normale look te maken.

Borstel wenkbrauwen omhoog dan lichtjes te trekken streepjes lacunes op te vullen die tussen je natuurlijke haren met behulp van een wenkbrauw potlood, zoals Cle de Peau Beaute wenkbrauwpotlood dat is een tint lichter dan je natuurlijke haren. Neem dan een schuin penseel gedompeld in een poeder van de kleur van uw natuurlijke wenkbrauwen donkerder te worden. Warren raadt aan om niet naar buiten gaan van uw natuurlijke vorm, maar de verdieping net genoeg zodat je niet veel kan de huid zie hieronder.

Voeg een vleugje goud oogschaduw om je wenkbrauwen om direct te voller lijken. Foto: Ben Ritter voor AOL

Gebruik een duidelijke wenkbrauw gel of wax, zoals MAC Cosmetics Brow Gel in Clear om weerbarstige wenkbrauwen haar richting te geven en houden wenkbrauwen gedisciplineerd de hele dag, zegt Jennings. Een andere pro-truc Warren staat door is spritzing een schone spooly borstel (een wenkbrauw borstel met spiraalvormige, fijne haren die komen tot een taps toelopende punt) met haarspray en borstelen wenkbrauwen om ze te temmen zoals je zou het haar op je hoofd.

Ze eindigt dan is onze modellen 'look door het aanbrengen van een gouden oogschaduw op wenkbrauwen zachtjes (nauwelijks dip een pluizige schaduw borstel in het poeder), vegen het over het midden van de wenkbrauw lijn. De gouden highlights en maakt wenkbrauwen voller lijken.

Houd de rest van je gezicht eenvoudig door het koppelen van uw vet wenkbrauwen met gebeeldhouwde dit seizoen neutrale make-up look: gemarkeerde wangen en ogen en semi-glossy lippen.

Vet wenkbrauwen ook goed werken met de moeiteloze militaire leiding die nog steeds van invloed is op vele mode-ontwerpers, aldus Jennings. "Het geeft directe expressie en trekt meteen de aandacht!"

Dus, wees niet bang om deze look met jassen en mantels met sterke schouders en verklaring van het maken van hardware of een gestructureerde handtas paar.

Top 10 Redenen Bold wenkbrauwen zijn Best

Ik heb altijd al aangetrokken tot dikke, donkere wenkbrauwen. Ik hou van het drama en de definitie die zij op het gezicht, en ik krijg zo opgewonden toen "vet wenkbrauwen" zijn een trend aangegeven (dit is ongeveer gebeurd een keer per jaar voor de afgelopen 50 jaar) en mode-ontwerpers beginnen met het verzenden modellen over de catwalk met reusachtige zwarte vegen over hun ogen om echt te rijden het punt naar huis.

Dat is misschien een extreem voorbeeld te zijn, serieus, maar sterke wenkbrauwen zijn de beste, en hier zijn mijn top 10 redenen waarom ..

1. Als je wenkbrauwen zijn aandachttrekkers, worden ze een ander accessoire. Je kunt dingen zeggen als: "Ooh deze trui zal zo geweldig uitzien met mijn bruine leren tas en mijn wenkbrauwen perfect gebeeldhouwde!"

2. Sterke wenkbrauwen alles gezichtsuitdrukking meer dramatische. Een boos gezicht met subtiele wenkbrauwen is mild verstoren. Een boos gezicht met vet wenkbrauwen is absoluut verschrikkelijk. Een warme glimlach met subtiele wenkbrauwen? Aangenaam. Een warme glimlach met gedurfde wenkbrauwen, echter kon brengen vrede in het Midden-Oosten.

3. Twee woorden: Audrey. Hepburn.

4. Een woord: Madonna.

5. Hoe meer wenkbrauwharen je hebt, hoe meer je kunt veroorloven om te verliezen in een freak toaster oven explosie. Deze dingen gebeuren, weet je.

6. Als je wenkbrauwen zijn vet en goed verzorgd, je hele gezicht ziet er helderder en meer gedefinieerd. Je vaak moet je minder in het oog make-up als je begint je cosmetica routine door accentueren uw wenkbrauwen.

7. Hoe dikker je wenkbrauwen het meer zweet ze buiten te houden van uw ogen, daarom mensen met een sterke wenkbrauwen zijn betere atleten. Het is de wetenschap, jongens.

8. Een paar goed verzorgde wenkbrauwen vestigt de aandacht op je mooie ogen. Anders gezegd: als de ogen zijn de vensters van de ziel, dan wenkbrauwen zijn het venster behandelingen. Zeker dat je kon gooien sommige stoffige hand-me-down tinten. Maar zou het niet beter zijn om een aantal prachtige fluwelen gordijnen op te hangen? En is deze metafoor nog steeds werkt?

9. Houd je wenkbrauwen natuurlijk vol vereist zeer weinig onderhoud: Gewoon schoon 'em up nu en dan met een pincet en je bent goed.

10. Vergeet niet op de middelbare school toen iedereen hun wenkbrauwen overplucked dat zielige kleine stick en bal vorm? Laten we dat niet meer.