Vihreää teetä on usein mainostetut luonnollisen lääke useita terveysongelmia. Täydentää sisältävät vihreää teetä uute, aine osoittautui runsaasti antioksidantteja.

Nämä antioksidantit ovat epigallocatechin-3-gallate (EGCG), joka pidetään aktiivisena osatekijänä guarana. Paljon vihreää teetä täydentää sisältää myös Teaniini, aminohappo juuri tuottaa rauhoittava vaikutus.

Käyttää vihreää teetä

Vihreää teetä oli tarjota lukuisia terveyshyötyjä, kuten:

  • laihtuminen
  • syövän ehkäisy
  • syövän hoitoon
  • sydän-ja verisuonitautien ehkäisy
  • alentaa verenpainetta

Vihreä tee vs. vihreää teetä

Saatavana kapseli, ja nestemäisessä muodossa, vihreää teetä pidetään usein kaupan keinona lisätä antioksidanttina saanti ei tarvitse juoda useita kuppia vihreää teetä päivässä. Kuitenkin tieteellinen tutkimukset ovat keskittyneet terveysvaikutuksista kuluttaa vihreää teetä juoma (eikä liitelomakkeella).

Klikkaa tästä ostaa Koutea kotisivut

Edut vihreää teetä

Vaikka tutkimus vihreää teetä on rajoitettu, tutkimukset osoittavat, että vihreä tee lisäravinteiden voi tarjota seuraavia terveyshyötyjä:

1) Eturauhassyövän puolustus

2009 Tutkiminen 26 miehistä diagnosoitu eturauhassyöpää jotka ottivat Guarana neljä kapselia päivittäin oli pitoisuuksia tiettyjä merkkejä, jotka merkki eturauhasen syövän etenemiseen. Jokainen neljä-kapseli toimittaa vastaa noin 12 kuppia tuoretta vihreää teetä; hoitojakson aikana vaihdellut 12 päivää 73 päivää ajalla mediaani 34,5 päivän.

2) Kylmä ja flunssa ehkäisy

Vihreää teetä voi auttaa loitolla kylmä ja flunssa, mukaan tutkimus julkaistiin vuonna 2007. Kolme kuukautta terveiden aikuisten ryhmä otti oma kaava vihreää teetä uute tai lumelääkettä kapseli kahdesti päivässä. Tutkimuksen lopussa vihreää teetä osallistuneista oli kokenut vähemmän kylmä ja flunssa oireita ja myyntipäivää verrattuna lumelääkettä ottaen sairaus.

3) Alentaa kolesterolia

2003 Julkaistussa tutkimuksessa todetaan, että kun pariksi ruokavaliota vähän tyydyttyneitä rasvoja, vihreää teetä voi auttaa pitää kolesterolia kurissa. Tutkimuksessa mukana 240 aikuisille, kaikki oli lievästi kohtalaisesti kohonnut kolesteroli tutkimuksen alussa. Tutkimuksen tulokset osoittivat, että ne, jotka ottivat vihreää teetä Pura kapseleina pikkusisko oli suurempi lasku LDL ( huono ) kolesteroli kuin osallistujat, jotka ottivat lumelääkettä kapseli samanpituisella ajanjaksolla.

Klikkaa tästä ostaa Koutea kotisivut

Onko vihreä tee täydentää turvallista?

Toistaiseksi tunneta sivuvaikutuksia ja turvallisuuskysymyksiin liittyviä vihreä täydentää. Koska monet vihreää teetä täydentää sisältävät kofeiinia, on tärkeää varovainen, jos olet huolissasi kofeiini (kuten ahdistusta, kohonnut pulssi ja verenpaine, ja haava oireiden pahenemista) haittavaikutuksia.

On myös tärkeää huomata, että vapaiden radikaalien scavengers (antioksidantteja) ovat tervetulleita solunsalpaajahoitoa, koska ne — teoriassa — voi vähentää huumeiden toimintaa.

Kuinka käyttää vihreää teetä

Vihreä tee-uute kapseli kohden vaihtelee täydentää täydentää. Ei kuitenkaan ole perustettu suositeltu annos vihreää teetä uute. Jos aiot käyttää vihreää teetä, mikä annos puhua teidän terveydenhuollon tarjoaja voi olla sopiva sinulle.

Klikkaa tästä ostaa Koutea kotisivut