Vin roşu şi ceva în roşu vin numit resveratrol ar putea fi inima sanatoasa. Afla pe fapte, şi hype, în ceea ce priveşte vinul roşu şi impactul acesteia asupra inimii tale.

Vin roşu, moderatie, a fost mult timp crezut a ca inima sanatoasa. Alcoolul şi anumite substanţe în vin roşu numit antioxidanti poate ajuta la prevenirea bolilor de inima prin creşterea nivelului de bun de colesterol şi protecţia împotriva deteriorării de artera.

În timp ce Stiri despre vinul roşu ar putea sunet mare, dacă vă bucura de un pahar de vin roşu cu masa seara, medicii sunt abtine de la încurajarea cineva pentru a începe băut alcool. Asta este, deoarece prea mult alcool poate avea multe efecte nocive asupra corpului.

Totusi, multi medici sunt de acord că ceva în vin roşu apare pentru a ajuta la inima ta. Este posibil că antioxidanti precum flavonoide sau o substanţă numită resveratrol, au beneficiile inima-sănătoşi.

Cum este inima vin roşu sănătos?

Vin rosu pare a avea chiar mai multe beneficiile inima-sănătoşi decât alte tipuri de alcool, dar este posibil că vinul roşu nu este nici mai mult de bere, vin alb sau băuturi alcoolice pentru sanatatea inimii. Nu există încă nici o dovadă clară că vinul roşu este mai bună decât alte forme de alcool atunci când vine vorba de beneficiile inima-sănătoşi posibile.

Antioxidanţi în roşu vin numite polifenoli poate ajuta la protejarea mucoasei vaselor de sânge în inima ta. Un polifenol numit resveratrol este o substanță în vin roşu, care a ajuns o atenţie.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Resveratrol în vin roşu

Resveratrol ar putea fi un ingredient cheie în vin roşu, care ajută la prevenirea deteriorării vaselor de sânge, reduce nivelul colesterolului rau si previne formarea cheagurilor de sânge.

Cele mai multe cercetări pe resveratrol a fost făcut pe animale, nu oameni. Cercetare la şoareci dat resveratrol sugerează că antioxidant s-ar putea ajuta, de asemenea, a le proteja de obezitate şi diabet zaharat, ambele din care sunt puternici factori de risc pentru boli de inima. Cu toate acestea, aceste constatări au fost raportate numai la şoareci, nu în oameni. În plus, pentru a obţine aceeaşi doză de resveratrol utilizate în studiile de soareci, o persoană ar trebui să bea peste 60 de litri de vin rosu zilnic.

Unele cercetari arata ca resveratrol ar putea fi legate de un risc redus de inflamaţie şi coagularea sângelui, ambele care poate duce la boli de inima. Mai multe de cercetare este necesar înainte de a se cunoaşte dacă resveratrol a fost cauza pentru risc redus.

Resveratrol din struguri, suplimente şi alte alimente

Resveratrol în vin roşu provine din piele de struguri folosit pentru a face vin. Deoarece vin roşu este fermentat cu piei de struguri mai mult decât este vin alb, vin rosu contine mai mult resveratrol. Pur si simplu mananca struguri, sau de băut suc de struguri, a fost sugerat ca o modalitate de a obţine resveratrol fără consumul de alcool. Sucuri de struguri roşu şi violet pot avea unele dintre aceleaşi beneficii inima-sănătoşi de vin rosu.

Alte alimente care conţin unele resveratrol includ arahide, afine şi Merişoare. Acesta este nu se cunoaşte încă cum beneficiar mananca struguri sau alte alimente s-ar putea fi comparate cu băut vin roşu atunci când vine vorba de promovarea sănătăţii inimii. Cantitatea de resveratrol în produsele alimentare şi de vin roşu pot varia foarte mult.

Suplimente de resveratrol, de asemenea, sunt disponibile. În timp ce cercetatorii nu am găsit nici un rău în a lua suplimente de resveratrol, cele mai multe dintre resveratrol în Suplimentele nu poate fi absorbit de corpul tau.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Cum alcoolul ajuta inima?

Diferite studii au arătat că cantităţi moderate de toate tipurile de alcool beneficia inima ta, nu doar alcool găsit în vin roşu. Ea a crezut că alcool:

  • Ridică colesterol de lipoproteine cu densitate mare (HDL), colesterol bun
  • Reduce formarea de cheaguri de sânge
  • Ajută la prevenirea artera de daune cauzate de un nivel ridicat de colesterol de lipoproteine cu densitate (LDL), colesterol rau

Bea cu moderaţie — sau nu la toate

Vin rosu beneficiile inima-sănătoşi potenţiale arata promitator. Cei care beau cantităţi moderate de alcool, inclusiv vin roşu, par a avea un risc mai mic de boli de inima. Cu toate acestea, mai multe de cercetare este necesar înainte de a ştim dacă vin rosu este mai bine pentru inima ta decât sunt alte forme de alcool, precum bere sau de rachiu.

Nici American Heart Association, nici naţionale inima, pulmonar, şi Institutul de sange recomandăm să începeţi consumul de alcool, doar pentru a preveni bolile de inima. Alcoolul poate fi dependenta si poate provoca sau agrava alte probleme de sănătate.

Băut prea mult creşte riscul de a tensiunii arteriale, trigliceride ridicate, leziuni hepatice, obezitate, anumite tipuri de cancer, accidente si alte probleme. În plus, bea prea mult alcool în mod regulat poate provoca cardiomiopatie — slăbit inima musculare — provoacă simptome de insuficienţă cardiacă în unii oameni. Dacă aveţi insuficienţă cardiacă sau o inimă slabă, ar trebui să evite alcoolul complet. Dacă luaţi aspirină zilnic, ar trebui să evita sau limita de alcool, în funcţie de sfatul medicului dumneavoastră. De asemenea, nu ar trebui să bea alcool daca esti insarcinata. Dacă aveţi întrebări despre beneficiile şi riscurile de alcool, discutaţi cu medicul dumneavoastră despre recomandări specifice pentru tine.

Dacă deja bea vin rosu, o faceti cu moderatie. Beau moderat este definit ca o medie de doua pahare pe zi pentru barbati si unul bea o zi pentru femei. Limita pentru barbati este mai mare, deoarece bărbaţii, în general, cântăresc mai mult şi au mai mult de o enzimă care metabolizeaza alcool decat femeile.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial