Vörös bor, és valami vörös bor úgynevezett resveratrol szív egészséges lehet. Ismerje meg a tényeket, és a hype, vörös bor és annak hatása a szíved.

Vörös bor, mértékkel, már régóta gondolt, mint a szív egészséges. Az alkohol és egyes anyagok úgynevezett antioxidánsok segíthetnek megelőzni a szívbetegségek kialakulását emelkedése a vörös bor jó koleszterin- és artéria sérülés ellen védő.

Míg a vörös bor hírek hangzik nagy, ha élvezni egy pohár vörös bort a vacsorával, orvosok is óvatos ösztönzi bárki kezdeni inni alkoholt. Azért, mert túl sok alkohol van sok káros hatása a test.

Mégis sok orvosok egyetértenek abban, hogy valami vörösbor úgy tűnik, hogy segítsen a szíved. Ez az elképzelhető, hogy az antioxidánsok, mint például a flavonoidok vagy egy anyag, úgynevezett resveratrol, szívbarát előnyeit.

Hogy van a piros bor szív egészséges?

Vörös bor úgy tűnik, hogy még több egészséges szív előnyök, mint más típusú alkoholt, de lehetséges, hogy a vörös bor nem minden jobb, mint a sör, fehér bor vagy likőr, a szív egészségének. Még mindig nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a vörös bor a jobb, mint más alkohol, amikor lehetséges szív egészséges ellátásra.

A vörös bor úgynevezett polifenolok antioxidáns védelmére a bélés a vérerek a szívedben. Egy úgynevezett rezveratrol polifenol egy anyag található vörös bor, hogy ütött a figyelmét.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Resveratrol vörösbor

Resveratrol egy kulcs összetevő lehet piros bor, hogy megóvja az ereket, csökkenti a rossz koleszterin és megakadályozza a vérrögök.

A legtöbb kutatás a resveratrol megtörtént, állatok, nem emberek. Egerekben adott resveratrol kutatás azt sugallja, hogy az antioxidáns erő is védi az elhízás és a cukorbetegség, amelyek egyaránt erős kockázati tényezők a szívbetegségek. Azonban ezek a megállapítások csak egerekben, nem az emberek számoltak be. Ezen kívül ahhoz, hogy az egerek vizsgálatok során használt resveratrol azonos dózisszint mellett, egy személy kellene inni több mint 60 liter vörösbor minden nap.

Néhány kutatás azt mutatja, hogy a resveratrol lehet kapcsolni, hogy kisebb kockázatot jelent a gyulladás és a véralvadás, mindkettő vezethet szívbetegség. Több kutatásra van szükség, mielőtt köztudott, hogy a resveratrol volt az oka, a csökkentett kockázat.

Resveratrol, a szőlő, kiegészítők és más élelmiszerek

A rezveratrol, vörös bor, bor készítéséhez használt szőlő bőr származik. Mert vörös bor erjesztett szőlő bőr hosszabb, mint a fehér bor, vörös bor tartalmaz több resveratrol. Egyszerűen szőlőt eszik, vagy iszik szőlőlé, mint egy út-hoz kap resveratrol, anélkül, hogy az alkoholfogyasztás már javasolta. Vörös és lila szőlő gyümölcslé lehet, hogy néhány vörös bor szív egészséges ugyanabban előnyeit.

Más élelmiszerek, amelyek tartalmaznak néhány resveratrol közé tartozik mogyoró, fekete áfonya és vörös áfonya. Még nem ismert, hogy hasznos evés szőlő, vagy más élelmiszerek lehet hasonlítani vörösbort ivott, amikor a szív egészségének elősegítése. Resveratrol, az élelmiszer- és vörös bor mennyisége nagyon változó.

Resveratrol kiegészítőkben is rendelkezésre állnak. Míg a kutatók még nem talált semmi rosszat figyelembe resveratrol kiegészítők, a resveratrol, a kiegészítők a legtöbb nem szívódik fel a tested.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Hogyan segíti az alkohol a szív?

Különböző tanulmányok kimutatták, hogy a mérsékelt mennyiségű alkohol minden típusú javára a szíved, nem található a vörösborban. A gondolkodás, hogy alkohol:

  • Növeli a magas sűrűségű lipoprotein (HDL) koleszterin, a jó koleszterin
  • Csökkenti a vérrögök kialakulását
  • Segít megelőzni a artéria sérülés által okozott magas a koleszterin alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL), a rossz koleszterin

Isznak mértékkel – vagy egyáltalán nem

Vörös bor lehetséges szív egészséges előnyök úgy néz ki, ígéretes. Azok, akik isznak mérsékelt mennyiségű alkoholt, beleértve a vörös bor, úgy tűnik, hogy a szívbetegségek alacsonyabb kockázatát. Azonban további kutatásokra van szükség, mielőtt tudjuk, hogy vörös bor jobb a szívnek, mint más formái, alkohol, sör vagy szeszes italok.

Sem az American Heart Association, sem a nemzeti szív, tüdő, és vér Intézet ajánlom, hogy elkezd, alkohol, csak hogy megelőzni a szívbetegségek kialakulását. Alkohol lehet addiktív és is okozhat, vagy súlyosbíthatja más egészségügyi problémák.

Iszik túl sokat növeli a magas vérnyomás, magas trigliceridszint, májkárosodás, elhízás, bizonyos típusú rákos, balesetek és egyéb problémák. Ezenkívül rendszeresen túlzott alkoholfogyasztás okozhat-e cardiomyopathia-meggyengült szívizom-okozza a szívelégtelenség tünetei a néhány ember. Ha szívelégtelenség vagy a gyenge szív, teljesen kerüljük az alkoholt. Ha naponta aszpirint, ne, vagy korlátozza az alkoholt, attól függően, hogy az orvos tanácsát. Ön is nem szabad inni alkoholt ha Ön terhes. Ha kérdése van az előnyeit és kockázatait, az alkohol, beszélje meg orvosával a konkrét ajánlásokat az Ön számára.

Ha már vörös bort iszik, ezt a moderálás. Mérsékelt alkoholfogyasztás meghatározott átlagosan két ital naponta a férfiak, és egy inni egy nap a nők. A férfiak határa magasabb, mert a férfiak általában nagyobb, több az enzim, amely metabolizmusa az alkohol, mint a nők.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja