Beweeg over visolie, er is een nieuwe jongen op het blok dat is niet alleen hart-vriendelijke, maar het kan ook helpen met PMS symptomen.

Wat is Krill olie?

Krill zijn kleine, garnalen-achtige schaaldieren gevonden in de zeeën rond de Antarctische wateren. Ondanks hun omvang is krill olie rijk aan voedingsstoffen. Visolie, zoals deze olie bevat omega-3 vetzuren, maar het schept ook beschermende antioxiderende eigenschappen, met vitaminen A, D en E, en een krachtige samengestelde Astaxanthine genoemd.

Plus ze bevatten ook een fatsoenlijke hoeveelheid fosfolipiden – moleculen belangrijk voor mobiele communicatie, hart, lever en hersenen gezondheid. Gram voor gram, krill biedt hoge niveaus van meerdere nutriënten uit één bron. Het is van mening dat deze unieke combinatie krill olie beter dan visolie voor een verscheidenheid van gezondheidsvoorschriften maakt.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Hoe gebruik ik Krill olie?

Krill wordt niet verkocht als voedsel, dus tenzij je de kans om te bezoeken van de Antarctische wateren te vangen uw eigen, de volgende beste krijgt ding is om krill olie in capsules of vloeibare vorm kopen. Hoe kan het me helpen? Verminderen premenstrueel syndroom (PMS) – een studie van 70 vrouwen in alternatieve geneeskunde Review vond dat aan te vullen met krill olie verminderd periode-gerelateerde pijn, ongemak en emotionele symptomen.

Ontsteking verminderen – een 2007 studie gepubliceerd in het Journal van de American College of Nutrition gevonden dat nemen 300 mg krill olie per dag verlaagd tekenen van ontsteking in deelnemers lijden hart-en vaatziekten en/of artritis met 31 procent na 30 dagen. In de artritispatiënten, ze ook opgemerkt ‘ aanzienlijke verbeteringen in niveaus van pijn en stijfheid.

Hoeveel moet ik Krill olie?

Er is geen aanbevolen dagelijkse inname in het Verenigd Koninkrijk voor krill en de ideale dosis hangt af wat u wilt bereiken. Voor PMS, 1000-2000mg een dag is gevonden om behulpzaam te zijn en voor cardiovasculaire of anti-inflammatoire voordelen, 1500-3000mg effectief kan zijn. Wees voorzichtig als u lijdt aan enige vorm van schaal-en schelpdieren allergie. En als u bloed dunner drugs, neemt huisarts uw voordat je probeert een krill olie supplement.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Waar te koop krill olie supplementen

Alle merken van krill olie supplementen zijn niet gelijk gemaakt.

Kwaliteit is belangrijk. Op dit moment konden slechts een paar bedrijven bedenken manieren om te oogsten krill olie voor gebruik in supplementen voor menselijk gebruik, omdat krill beginnen te ontleden snel het moment dat zij het water verlaten. Deze leveranciers van krill olie neigen te zijn paar want het is een jonge en grotendeels onontgonnen markt, en de slimme consument worden geïnformeerd over wat willen zal te zoeken op een label om te krijgen de beste waarde.

Krill olie is opgenomen in gelatine capsules, vaakst van elke 500 milligram. Dit gebeurt vooral omdat de olie zal, na verloop van tijd, interactie met de gelatine muren van de capsule, het ontharden en waardoor lekkage-hoe kleiner de innerlijke oppervlakte van de capsule, de minder kans op lekkage.

Sommige krill olie capsules zijn kleiner dan anderen, met slechts 300 mg eerder dan de 500 mg die andere merken bevatten. Dus zelfs nemen drie van deze, zou u krijgen 10 procent minder van de voedingsstoffen dan als u waren twee van de 500 mg capsules te nemen. Begrijp dat dit een tactiek om een krill olie verkoop, om je denk dat je krijgt een deal betaalt minder voor hetzelfde, maar u betaalt minder omdat u minder krijgt te maken. Bereken uw prijs per mg om te bepalen of je een goede deal krijgt. Als krill olie te koop tegen een echt lage prijs is, doorgeven.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

EPA/DHA omega-3 vetzuren zijn een reden om te nemen ofwel krill olie of vissen olie, maar vergeet niet dat omdat de omega-3 vetzuren zijn gebonden aan fosfolipiden, zij zijn opgenomen in uw lichaam efficiënter. Daarom:

Het bedrag van fosfolipiden in een krill olie aanvulling is belangrijk. Fosfolipiden zijn wat krill olie onderscheiden van visolie, en dat de voedingsstoffen krill olie bevatten meer beschikbaar voor uw cellen maken. De beste krill olie bevat minimaal 400 mg per 1000 mg dosis. Controleer het etiket-als de hoeveelheid fosfolipiden niet wordt vermeld, het doorgeven van het product. De fabrikant is proberen te maken van een verkoop op consumenten onwetendheid. Als de hoeveelheid fosfolipiden te verwaarlozen is-zoals de 5 mg u op sommige etiketten vindt-het is niet echt krill olie, en u zal moeten betalen voor iets dat een stuk minder duur moet. Zorg ervoor dat je krijgt wat je betaalt voor.

Tot slot, krill olie supplementen zijn niet nog goedkoop. Krill olie is moeilijk om de oogst en proces, dus het is duurder nu dan visolie. In de tijd, prijzen kunnen dalen of u een verkoop op kril olie soms zult vinden, maar als u overweegt te kopen een krill olie vullen en een zeer goedkope prijs voor het zien, worden zich ervan bewust dat u niet krill olie op alle kopen wellicht. Het oude gezegde je krijgt wat je betaalt voor, echt geldt hier. Pas op voor krill olie te koop goedkoop.

Toekomst visolie prijzen meer in lijn met krill olieprijzen kunnen komen, omdat de koudwater soorten van welke vis olie wordt gemaakt zijn dalende. Dit betekent dat de vissersvaartuigen zal moeten durven verder en meer vangen de hoeveelheid vis die kunnen worden gemaakt in visolie en visolie prijzen zullen moeten dienovereenkomstig stijgen. En de vraag naar omega-3 voedingssupplementen groeit zeer snel als gevolg van de hoeveelheid informatie over hun vele voordelen voor de gezondheid. Dat zal nog meer druk uitoefenen op de visbestanden, voor hogere visolie prijzen en krill een meer gewilde maken na bron maken.

Prijs voor Krill olie

Krill olie prijzen voor 60 capsules 500 mg op het internet-bereik van $30.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website