Bij de toepassing van blozen, wilt u de kleur om te kijken zacht en natuurlijk, alsof het van binnenuit komt. Lees hieronder voor tips over hoe je op make-up.

  1. Lichtjes tikken of blazen op de applicator borstel om het teveel aan blozen te verwijderen alvorens te solliciteren op een harde en ongelijke toepassing te voorkomen.
  2. Breng uw blos op de appel van de wang en zorgvuldig mix naar je natuurlijke haarlijn.
  3. Als u twee tinten, hoe donkerder een op de appeltjes van de wangen eerst van toepassing, gebruik dan de lichtere kleur te markeren. Meng goed zodat er geen zichtbare lijn tussen de kleuren.
  4. Markeer de slapen, voorhoofd en kin.

Om te weten "waar te gloeien" buigen over voor 30 seconden, langzaam opstaan. Waar uw wangen zijn gespoeld is waar je zijn bedoeld om te blozen. Er gelden uw blush en het zal natuurlijk rooskleurig elke keer weer.

Wang kleur moet worden gebruikt om uw teint te verbeteren, niet om uw natuurlijke huidskleur te veranderen. Gebruik spaarzaam voor overdag, voeg dan meer of een diepere kleur voor een meer dramatisch effect 's nachts. Voor speciale gelegenheden, stof een licht matte poeder over je jukbeenderen voor een subtiele, maar verleidelijke gloed.

Zorg ervoor dat u uw blozen goed mengen in uw foundation of het zal de neiging om te kijken onnatuurlijk en de verschijning van vijf jaar toe te voegen aan je uiterlijk.

Toen ik mijn make-up doen, het is mijn ogen die alle aandacht te krijgen. En het is niet alleen omdat ik hen mijn beste eigenschap, ik heb ook gewoon nooit veel aandacht besteed aan hoe om te spelen op andere delen van mijn gezicht. Speciaal voor avondjes uit, zal ik mascara, eyeliner, oogschaduw en concealer dot toe te passen recht onder mijn onderste wimpers. Zeker, ik haal een schar van glans op mijn lippen als ik me herinner, maar de rest van mijn gezicht normaal blijft grimmige kaal. Maar de traditie van verwaarlozing is ongeveer om te komen tot een einde, zoals ik heb onlangs ontdekt dat de twee producten aandacht zal vragen voor de rest van mijn gezicht, in het bijzonder over mijn wangen.

De eerste is een blos, dat ontdekte ik toen ik bekeek de make-up gedeelte bij Whole Foods. Mineral Fusion is een merk dat bijna uitsluitend verkocht in de populaire gezondheid van voedsel op te slaan (hoewel het kan worden gevonden op Amazon, maar ook). Hoewel veel minerale make-up merken bieden producten in losse poedervorm, Mineral Fusion's producten zijn vaste stoffen, die is mooi in termen van het vermijden van een puinhoop. Ik koos hun blozen in 'Trace', dat is een soort van paars-achtige roze dat is niet echt mijn stijl, maar ik dacht dat het misschien mooi op mijn diepe, tan huid. En het deed! Ik wist niet dat mijn jukbeenderen kon zo leuk uitzien met een beetje kleur toegevoegd om ze te definiëren. De blush fungeert als een grote markeerstift, maar wees ervan bewust dat het wel een glinstering om het, wat niet altijd gelijk voor iedereen hebben. Ik ben een grote fan, maar als een beetje gaat een lange weg (wat ik heb gevonden is de sleutel tot het minerale make-up in het algemeen) en het glijdt soepel, zonder irritante mijn huid helemaal. Plus, het is sterk gepigmenteerde en heeft een goede uithoudingsvermogen, ik alleen maar te retoucheren af ​​en toe tegen het einde van mijn dagen.

Volgens de Mineral Fusion website, het bedrijf kiest "voor elke lijst van ingrediënten, zelfs al is het 0,001%." Dat is eerlijkheid, in aanvulling op hun gebrek aan geur is een ander pluspunt in mijn boek. Alle producten van Mineral Fusion, waaronder de blos, bevatten antioxidanten zoals witte thee, rode thee, granaatappel en een gepatenteerde formule genaamd Antileukine 6, dat is een "mix van Phosphatidyls, Lipoyl Lysine, vitamine A, vitamine E, en CO Q10." De voordelen van dit mengsel omvatten alles van het verbeteren van gladheid van de huid aan het voorkomen van schade door vrije radicalen. Op iets meer dan $ 20, voor 0.10 oz van het product van Whole Foods (in tegenstelling tot een warenhuis), heeft de blush lijkt een beetje prijzig voor mij. Maar ik vond het de moeite waard de uitspatting van stellaire ingrediënten (de enige blip is het opnemen van fenoxyethanol, maar het is genoemd als de laatste ingrediënt) en fijne kwaliteit.

Het tweede product dat ik gegroeid dol op de laatste paar weken is een poeder van Bare Escentuals Bare Minerals. Mijn voorliefde kwam als een hele schok voor mij, als ik poeders (ze maken mijn droge huid nog meer uitgedroogd), haat en ik ben zeker niet een Bare Escentuals fan. En ik heb het bedrijf een eerlijke kans, al heb ik niet geprobeerd hun huidverzorgingsproducten, heb ik geprobeerd een aantal van hun make-up die. Allen zijn drogen en zelfs irritant.

Dus toen een vriend was mijn make-up te doen en haalde haar Bare Minerals All-Over Gezicht Color in "Faux Tan, 'mijn eerste gedachte was, dat spul van me weg. Maar na mijn vriend stond erop deppen wat aan als een bronzer, werd ik gevloerd door hoe goed het eruit zag. Eerst heb ik nooit echt gedacht over het gebruik van bronzer op mijn huid, zoals ik al heb een donkere huid. Blush is zinvol in mijn hoofd, in het bijzonder een helder, omdat dit zorgt voor een mooi contrast. Maar bronzer was nooit op mijn radar. Wat verwarde me nog meer was het feit dat deze vrij donkere kleur werkte net zo goed op mij als het deed op mijn bleke, sproeten vriend. Dat is waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende delen over Faux Tan: het is veelzijdig.

Ik besloot om Faux Tan te vergelijken met een paar andere bronzers, waaronder Artsen Formule Summer Eclipse Bronzing en Shimmery gezichtspoeder, en NARS Bronzing Powder. Geen van hen afgestemd tot aan de Bare Escentuals product. De artsen Formule bronzer had te veel glans en niet genoeg zon kuste gloed voor mijn smaak, terwijl de NARS product nodig opnieuw kunnen meer dan een keer gedurende de dag. Faux Tan is de perfecte kleur, want het is zeer natuurlijk ogende – zelfs op een lichte huid, zoals mijn vriend zal getuigen. Er is geen andere manier om, anders dan het feit dat het geeft je een heel gezond uitziende gloed uit te leggen. Het is veel aantrekkelijker dan een gewone zon bruin, naar mijn mening.

Op $ 18 voor 0,07 gram, het is niet een slechte prijs voor de bronzer (die je niet moet veel, tenzij je gaat voor die Jersey Shore look). Mijn enige probleem met Faux Tan is het feit dat het bismutoxychloride, dat is een irritant dat veel mensen zijn allergisch voor bevat. Het veroorzaakt meestal gewoon een beetje jeuk, maar ik zou zeker het product niet gebruiken als ik rosacea of ​​gevoelige huid van welke aard ook, zoals ik zou niet willen problemen verergeren. Als u niet gevoelig, maar, en je bent op jacht naar een nieuwe bronzer, ga dan naar Sephora en hebben een van hun make-up artiesten van toepassing Faux Tan op je wangen voordat je het koopt om in te schatten of u reageren.