Hogyan válasszuk ki a legjobb Maqui bogyó por, gyümölcslevek és kiegészítők

Az egészségügyi és táplálkozási előnyeit a patagóniai Maqui Berry hátlap bizonyíték az éves alapos orvosi és tudományos kutatás eredménye. A kutatási megállapításokat tettek közzé a nyugati orvosi közösség, és egészségügyi következményei a mély lila bogyó közé tartozik a gyógyító, méregtelenítő és krónikus betegség megelőzésére tulajdonságait.

A Maqui bogyó antioxidáns szint 2 – 3-szor hatásosabb, mint a Acai Berry, a 3-szor több hatásosabb, mint a gránátalma és a Goji-bogyó, és 5-szor több hatásosabb, mint a fekete áfonya és vörös bor is.

Most, hogy új Maqui egészségügyi termékek kapott annyi orvosi és a média figyelmét, a fogyasztók kell tudni, hogyan kell vásárolni valódi Maqui termékek valódi egészségügyi előnyeit, anélkül, hogy áldozatául a gyenge minőségű utánzatok árasztja el a piacot.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

Csak egy select felszerelt termelni valódi, hiteles bioterméket Maqui Superberry etikai és fenntartható módon kevés lehetőségek vannak. Mert zúzódás, és könnyen erjedés, a bogyók feldolgozza a betakarítást követően azonnal. Ők finomított és szűrni, hogy tiszta cellulózfajták és sport italok és gyümölcslé koncentrátum, és vannak fagyasztva és a szűrt, hogy por és táplálék-kiegészítők.

Maqui bogyó leve

Maqui bogyó leve és sport italok is népszerű íz és kényelem miatt. A koncentrátum ajánlott adag 2-3 dkg egy nap, és teszi őket egy nagyszerű kiegészítője a finom és egészséges gyümölcs- és bogyós smoothie. Sport italok gyakran hígítani vízzel, cukor és más gyümölcslé-koncentrátum, de ha Ön ivás őket, kaptunk némi superberry egészségügyi ellátások.

Maqui Berry porok

Maqui Berry porok valamivel több előnyösek, mert ők gyártják, fagyasztva szárított bogyók. A freeze-drying folyamat megőrzi teljes formájában, az egészségügyi ellátások a leghatásosabb állapotban megőrzött tartás bogyó. Nagyon kevés por 100 % tiszta Maqui és sok tartalmaznak adalékanyagokat és töltőanyagok nagyobb csomagolásban forgalomba hozott. Maqui porok gyakran használt fehérje porok használt azonos módon – gyakran hozzáadódik smoothies és rázza, fokozza az energiát, mér elvesztés és egészségügyi előnyöket.

Maqui Berry-kiegészítők

Maqui Berry-kiegészítők és a tabletták a legnagyobb figyelmet kapott és támogatja a tudományos közösség és van tudosított-hoz felajánl a leg–bb nagy robajjal részére a bak. Készült a tökéletesen megőrzött és egész fagyasztva szárított bogyók, a legjobb kiegészítők jellemző 100 %-ban változatlan és tiszta Maqui. Mivel az étrend-kiegészítő kapszula és tabletta kicsi és kompakt, nincs szükségük töltőanyagok vagy adalékanyagok hígításához potenciáljának. Vitathatatlanul kényelmesebb, is mint a lé, akkor kap a teljes napi adag Maqui Superberry egy könnyű fecske.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

Egy új Maqui-kiegészítő, amely szerzett egy csomó figyelmet és egy hatalmas hírnevét, a rövid idő alatt, ez volt a piacon, a Ultimate Maqui Berry kiegészítése. A döntéshozók a termék vett táplálék kiegészítő minőségi és ügyfél támogat-hoz egy teljesen új szintre.

Milyen készletek Ultimate Maqui Berry eltekintve a verseny az a tény, hogy a kiegészítők készült 100 % tiszta, organikus Maqui, fenntartható módon termesztett és a viszonylag érintetlen Patagónia régió Chile és Argentína.

A lehetőségek között a kevés, hogy hiteles és felszerelt előállításához a legmagasabb potencia liofilizált Maqui. A kiegészítők tartalmaznak töltőanyagot vagy adalékanyagok, hamisítatlan, erős Maqui csak 1800mg. Támogatta teljes körű ügyfélszolgálatot és egy 100 %-os pénz-visszafizetési garancia, Ultimate Maqui Berry lesz a szavazás a legjobb új Maqui Super berry termék áll rendelkezésre a piacon.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

Maqui Berry – a szuper gyümölcs

Maqui Berry új talált szuper gyümölcs csak nemrég fedezte fel, és hogy elismerten a világ legerősebb új antioxidáns bogyó ez valameddig 3 x erősebb, mint a Acai Berry.

Maqui Berries bennszülött-hoz Chile Valdivian mérsékelt égövi esőerdők és a szomszédos régiók Dél-Argentína, és ezért miért őket nem fedezték a közös használat a modern társadalomban, egészen a közelmúltig, azonban ezek a bogyók fogyott a bennszülött törzsek ettek a Maqui bogyók óta 1800 ′ s, volt dokumentált 1844-ben a bennszülöttek használt maqui elkészítéséhez chicha, mint a hivatkozott fizikai Atlas történelem és politika a Chilei .

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

Előnyök a Maqui bogyók az emberi test

Ezek a bogyók nagyon magas antioxidáns tartalma, és lehet használni, hogy lekvárral vagy gyümölcslével, mert a finom íze, hogy ezeket könnyen fogyasztani az antioxidánsok ellátások és egyéb egészségügyi ellátások.

A korlátozott kutatási, hogy végeztek, annak megértésére, a Maqui bogyó antioxidáns-tartalom megállapította, hogy az átlagos antioxidáns értékelés-ból ezek a bogyók körülbelül 820, mint a Acai bogyók névleges 160-300, majd szorosan utána az áfonya, a 61.

Az első néhány darab a kutatás előnyöket a Maqui bogyó van!

Az első klinikai kutatást végzett, hogy ezek a bogyók előnyeinek feltárásában, arra a következtetésre jutott, hogy ezek a bogyók segíthet-e típus 2 cukorbetegség szenvedők.

Észak-Carolina állam és a Rutgers Egyetemen nemrég egy tanulmányt, ahol ők kutatni a potenciális előnyei Maqui bogyók a 2-es típusú cukorbetegség. Ők kutatásokat elhízott egerek a 2-es típusú cukorbetegség, őket a magas zsírtartalmú diéta, és ki kell egészíteni a Maqui bogyó kivonat. Az eredmények is megdöbbentő.

Kutatók felfedezték, 7 hét után a ez diéta és segítségével Maqui bogyók, mindkét glukóz tolerancia, és éhgyomri vércukor szint is jelentősen javult. Nem csak ezt, de ők is nézett-ba különböző antocianinok, és D3S5G vagy delfinidin 3-sambobioside-5-glucoside, és fedezte fel még egy előny.

Ezek a bogyók voltak még nemrégiben tárgyalt a népszerű gyógyszer vadász mutat a Fox News, magyarázta maqui bogyók eredete, és miért kellene kezdeni tartalmazó kivonat ezek bogyók a mi minden nap táplálkozás és étrend az antioxidáns szint növelése és segít szabályozni, és javítja a glükóz tolerancia.

A döntés van ki, maqui berry valóban 2012 szuper gyümölcs és ő népszerűsége a új antioxidáns bogyó van söpörte a világot a vihar.

Én nagyon ajánlom, hogy próbálja magában egy maqui bogyó kiegészítése a diéta, annak biztosítása érdekében, hogy a tested kezd az optimális antioxidánsok szívesen segítenek neked egy egészségesebb életet élni, és segít elhárít lehetséges betegségek és betegségek könnyebb.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal