Zöld tea-kiegészítők gyakran lóversenytippeket szerez, mint a természetes gyógyír számos egészségügyi problémát. A kiegészítőket tartalmazó zöld tea kivonat, kimutatták, hogy az antioxidánsokban gazdag anyag.

Ezek antioxidánsok közé epigallocatechin-3-gallate (EGCG), ami az aktív összetevő, a zöld tea kivonat kell tekinteni. Sok zöld tea-kiegészítők is tartalmaz a theanine, egy aminosav úgy gondolják, hogy készítsen egy nyugtató hatása.

Használ zöld Tea-kiegészítők

Zöld tea-kiegészítők állítólag, hogy számos egészségügyi előnyökkel, köztük:

  • fogyás
  • rák megelőzése
  • Rák kezelés
  • a szív-és érrendszeri betegségek megelőzése
  • csökkenti a vérnyomást

Zöld Tea és zöld Tea-kiegészítők

Kapható kapszula, és folyékony formában, zöld tea-kiegészítők gyakran forgalmazott eszközeként növeli az antioxidáns bevitel nélkül birtoklás-hoz iszik több csésze zöld tea naponta. Azonban eddig leginkább a tudományos kutatások középpontjában az egészségre gyakorolt hatásával, a zöld tea fogyaszt, mint egy ital (és nem a kiegészítő formában).

Kattintson ide vásárolni Koutea hivatalos honlapja

Ellátások a zöld Tea-kiegészítők

Bár a kutatás, a zöld tea-kiegészítők korlátozott, vizsgálatok arra utalnak, hogy zöld tea kiegészítés nyújthat a következő egészségügyi ellátások:

1) Prosztatarák védelem

A 2009-es tanulmány 26 férfiak diagnosztizáltak prosztatarákot akik vette a zöld tea kivonat négy kapszula naponta volt bizonyos markerek, hogy a jel a prosztata rák progressziója jelentős csökkenése. Minden négy-kapszula adag szállított felel meg körülbelül 12 csésze főzött zöld tea; a kezelési időszak 12 nap 73 napig, és a medián idő 34,5 nap.

2) Hideg és az influenza megelőzésére

Zöld tea kiegészítések lehetnek segít elhárít hideg és az influenza, 2007-ben megjelent tanulmány szerint. Három hónapig egy egészséges felnőttek csoportja vett egy szabadalmaztatott formula a zöld tea kivonat, vagy egy placebo kapszula naponta kétszer. A tanulmány végén figyelembe véve a zöld tea-kiegészítők átélt, kevesebb hideg és az influenza tünetei és a betegség, mint azok a placebo véve kevesebb nap.

3) Csökkenti a koleszterinszintet

Egy 2003-ban megjelent tanulmány azt sugallja, hogy mikor párosított-val egy alacsony telített zsírt diéta, a zöld tea-kiegészítők használata segíthet tartani koleszterin ellenőrizni. A vizsgálatban érintett 240 felnőttek, akik enyhén kellett mérsékelten emelkedett koleszterin szint, a tanulmány elején. Tanulmányi eredmények azt mutatták, hogy azok, akik vette a zöld tea kivonat, kapszula formájában, 12 hét volt a nagyobb csökkenés az LDL ( rossz ) koleszterinszint csökkentésére, mint résztvevő, aki vette a placebo kapszula ugyanolyan hosszú ideig.

Kattintson ide vásárolni Koutea hivatalos honlapja

A zöld Tea-kiegészítők biztonságos?

A mai napig, keveset tudunk a mellékhatások és a biztonsági aggodalmak társult-val használ a zöld-kiegészítőkre. Mivel sok zöld tea-kiegészítők tartalmaznak koffeint, fontos, hogy körültekintően, ha aggódik a koffein kapcsolatos mellékhatások (mint például a szorongás, megnövekedett pulzusszám és vérnyomás, és a gyomorfekély tünetei romlik).

Is fontos, hogy vegye figyelembe, hogy szabad gyök dögevők (antioxidáns) kellemetlen során kemoterápiás kezelés, ahogy — elméletben — is csökken a tevékenység a kábítószer.

Hogyan kell használni a zöld Tea-kiegészítők

A zöld tea kivonat / kapszula függ kiegészítő pótlékot. Bármennyire van nem megállapított ajánlott adag a zöld tea kivonat. Ha azt fontolgatja, hogy a zöld tea-kiegészítők használata, az egészségügyi szolgáltató beszélni arról, hogy milyen adag lehet az Ön számára megfelelő.

Kattintson ide vásárolni Koutea hivatalos honlapja